Σκουρλέτ��ς: Θα υλοποιηθεί η δέσμευση μας για 751 ευρώ

«Με τρόπο ώστε να έχουμε τους λιγότερους κραδασμούς στις επιχειρήσεις»

Σκουρλέτης: Θα υλοποιηθεί η δέσμευση μας για 751 ευρώ
Για την υλοποίηση της προεκλογικής εξαγγελίας για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ δεσμεύτηκε ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Η δέσμευσή μας για 751 ευρώ κατώτατο μισθό θα υλοποιηθεί με τρόπο, ώστε να έχουμε τις περισσότερες θετικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους και τους λιγότερους κραδασμούς στις επιχειρήσεις. Το μέτρο πρέπει να γίνει ταυτόχρονα με μία σειρά άλλα μέτρα που θα διευκολύνουν και θα ανακουφίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως ευνοϊκότερες ρυθμίσεις όσων οφείλουν στα ασφαλιστικά ταμεία, τις τράπεζες και το δημόσιο» σημείωσε ο υπουργός Εργασίας τον ραδιοσταθμό «Στο κόκκινο».

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε και σε θεσμικές αλλαγές όπως «η αποκατάσταση του πλαισίου που διέπει τις ΣΣΕ, με άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες που επαναφέρουν προστατευτικές ρυθμίσεις στο θέμα των ομαδικών απολύσεων».

Απαντώντας σε ερώτηση για τον έλεγχο σε ζητήματα καταπάτησης εργασιακών δικαιωμάτων, ο κ. Σκουρλέτης είπε πως «υπάρχει θέμα ενίσχυσης των μηχανισμών, είναι πρόκληση για μια κυβέρνηση σαν τη δική μας και πρέπει να τα λύσουμε πολύ σύντομα». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top