Σαμαράς από την προβλήτα της Cosco: ιστορική η απόφαση της ΕΚΤ

«Συνονθύλευμα από συνιστώσες αριστεριστών ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ιστορική χαρακτήρισε την απόφαση της ΕΚΤ για το πρόγραμμα χαλάρωσης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τα εγκαίνια του έργου επέκτασης του προβλήτα 3 της Cosco στον Πειραιά.

«Ευρώ χωρίς τήρηση δεσμεύσεων δεν μπορεί να σταθεί», ανέφερε ο πρωθυπουργός, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «εκείνοι που ονειρεύονται τη ματαίωση των επενδύσεων οδηγούν τη χώρα σε ατύχημα».

Για τις εκλογές της Κυριακής ανέφερε ότι μετράει και η τελευταία ψήφος λόγω του μπόνους των 50 εδρών, ώστε η ΝΔ να σχηματίσει κυβέρνηση με τις άλλες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις.

«Το άλλο κόμμα δεν έχει σύμμαχο και δεν μπορεί να βρει το δικό του εαυτό. Κρίνεται αν θα ��πει η Ελλάδα στην τροχιά της σύγχρονης ανάπτυξης ή θα βουλιάξει στην ύφεση. Ας μην αφήσουμε μια μειοψηφία αρνητών της ανάπτυξης να μας βάλει σε περιπέτεια» τόνισε.

Τον ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήρισε επίσης «συνονθύλευμα από συνιστώσες αριστεριστών του πιο παρωχημένου κρατισμού που θέλει να μας κυβερνήσει» ,ενώ υποστήριξε ότι θέλει να κρατικοποιήσει τα πάντα.

«Συνομιλούν με το χθες. Έχουν χάσει την επαφή με τον κόσμο που ανοίγεται μπροστά μας. Εγώ πιστεύω ότι χρειάζονται επενδύσεις και κεφάλαια και για αυτό προσελκύουμε διεθνείς επενδυτές» επισήμανε, ενώ παρέθεσε στοιχεία για την επένδυση της Cosco στον Πειραιά που δείχνουν ότι από το 2008 έχει οκταπλασι��στεί η εμπορική κίνηση και το λιμάνι είναι το ταχύτερο αναπτυσσόμενο στον κόσμο το 2012 και το 2013 και στην Ευρώπη το 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top