Ο Β. Βασιλικός επικεφαλής του Επικρατείας στο ψηφοδέλτιο ΔΗΜΑΡ – Πράσινοι

Όλοι οι υποψήφιοι των εκλογών

Ο Β. Βασιλικός επικεφαλής του Επικρατείας στο ψηφοδέλτιο ΔΗΜΑΡ – Πράσινοι

​Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ και των Πρασίνων που συνεργάζονται στις εκλογές της 25ης ιανουαρίου, θα είναι ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός.

«Η παρουσία του Βασίλη Βασιλικού, σ' αυτή την προσπάθεια την οποία κάνουμε, θέλει να σηματοδοτήσει τη θέση ευθύνης απέναντι στα πράγματα, απέναντι στην κοινωνία, απέναντι στη χώρα, απέναντι σ' εκείνο το οποίο διεκδικούν οι Έλληνες πολίτες για την επόμενη μέρα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης, ενώ ο συγγραφέας από την πλευρά του τόνισε πως η σχέση του με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ είναι παλιά και σταθερή, χαρακτηρίζοντάς τον «ήρεμη δύναμη της πολιτικής».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής των Πράσινων, Ν. Χρυσόγελος δήλωσε ότι το κόμμα του συνεργάζεται με τη ΔΗΜΑΡ σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, θέλοντας να δώσει ένα ενιαίο μήνυμα που θα διαφέρει από το μήνυμα που βλέπουμε γύρω μας.

«Εμείς συζητάμε για προγράμματα ενώ οι άλλοι συζητάνε για μεταγραφές και καρέκλες. Θέλουμε να καλέσουμε τους πολίτες να μας δώσουνε την ευκαιρία να είμαστε στη Βουλή, για να μπορέσουμε να συμβάλουμε και εμείς να αλλάξει η πολιτική. Κανένα κόμμα δεν μπορεί από μόνο του σήμερα να πετύχει τις βαθιές αλλαγές, και πολύ περισσότερο εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνος του. Εμείς στη Βουλή θα επιδιώξουμε να αλλάξουν πολιτικές και κυβέρνηση στη βάση ενός σχεδίου το οποίο προσφέρει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Στην ανεργία, στα θέματα της υγείας, της οικονομίας. Αυτά είναι τα δυνατά μας στοιχεία. Οι Πράσινοι και η Δημοκρατική Αριστερά στη βάση αυτού του σχεδίου μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τους Ευρωπαίους τη ρύθμιση του χρέους, που θα πρέπει να γίνει σ' ένα πλαίσιο ευρωπαϊκό. Είναι ουτοπία να λέει κανείς σήμερα ότι θα πάει και θα διαγραφεί το χρέος. Αυτό είναι μια αποτυχημένη στρατηγική. Η εναλλακτική λύση που υπάρχει είναι ρυθμίσεις ώστε να μειωθεί το χρέος πράγματι, αλλά αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες που μας προσφέρουν οι συνθήκες που υπάρχουν», είπε.

Δείτε στο παρακάτω link τα ονόματα όλων των υποψηφίων των ΔΗΜΑΡ - Πράσινοι

υποψήφιοι ΔΗΜΑΡ-Πράσινοι.docxυποψήφιοι ΔΗΜΑΡ-Πράσινοι.docx

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top