Το μεσημέρι ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία υπό τον Αντώνη Σαμαρά

Το μεσημέρι ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

​Στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, με βασικό θέμα την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Μετά από τις μεταγραφές… έκπληξη της Άντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα και του Βασίλη Οικονόμου στο Επικρατείας, δεν αναμένονται άλλες εκπλήξεις, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας θα είναι και ο Άγης Βερούτης της Δράσης, ο οποίος αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον Θ. Σκυλακάκη στο Ποτάμι.

Επίσης, οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στην Α΄ Πειραιά, αλλά και του γνωστού καρδιολόγου Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Σάμο.

Η κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Π. Τατούλη, Εύη, θα είναι υποψήφια στην Αρκαδία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την πρώτη θέση του Επικρατείας θα καταλάβει ο Πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Φορτσάκης.

Τις εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας αναμένεται να καταλάβουν στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ενώ ο Β. Οικονόμου θα καταλάβει κατά πάσα πιθανότητα την τέταρτη θέση.

Εισηγήσεις υπάρχουν και για την πρώην ευρωβουλευτή, Ν. Τζαβέλα, ενώ στη λίστα του Επικρατείας αναμένεται να βρίσκονται οι Γ. Χατζημαρκάκης, Στ. Παπασταύρου και Α. Παπαμιμίκος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top