Παρέμβαση Μανιάτη για να γίνει πάλι το ΠΑΣΟΚ ενωμένο και δυνατό

Σχόλιο του ΥΠΕΚΑ για τα εσωκομματικά της Χαριλάου Τρικούπη

Παρέμβαση Μανιάτη για να γίνει πάλι το ΠΑΣΟΚ ενωμένο και δυνατό

Τα εσωκομματικά «μπερδέματα» του ΠΑΣΟΚ και την αγωνία για τις επόμενες κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου σχολίασε ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, στέλνοντας έμμεσο μήνυμα προς τον πρώην πρωθυπουργό να ξαναπιστέψει στο σλόγκαν πως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό».

«Έχουμε όλοι καθήκον και υποχρέωση να κρατήσουμε το ΠαΣοΚ ενωμένο και όρθιο και να το καταστήσουμε εγγυητή της εθνικής σταθερότητας της χώρας», δή��ωσε ο κ. Μανιάτης στην τηλεόραση DR TV του Άργους. «Κανείς,δεν μπορεί ούτε δικαιούται να το διασπάσει. Το ΠαΣοΚ είναι ένα και ανήκει σε όλο το λαό και στους ψηφοφόρους της Δημοκρατικής Παράταξης. Το ΠαΣοΚ όπως διέσωσε τη χώρα από την ασύντακτη χρεοκοπία με την ίδια δύναμη, αγωνίζεται για να φύγουμε από τη κρίση και να γυρίσουμε σελίδα δίνοντας βάρος στην ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή» είπε με νόημα.

Στο ίδιο μήκος και η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, η οποία δήλωσε νωρίτερα πως «κανένας δεν έχει δικαίωμα να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top