Κατακεραύνωσε ο Γλέζος τους Βουδούρη-Παραστατίδη για τη δήλωσή τους

«Μνημείο ηθικής και πολιτικής παρακμής» την χαρακτηρίζει

Αποδοκίμασε δημόσια με δήλωση του ο Μανώλης Γλέζος τη δήλωση των ανεξάρτητων βουλευτών Βουδούρη και Παραστατίδη εναντίον των 4 εκ των 5 ανεξάρτητων βουλευτών που ψήφισαν Δήμα, στην οποία άφηναν υπονοούμενα για ενδεχόμενο χρηματισμό τους.

Ο Μανώλης Γλέζος στη δήλωσή του αναφέρει ότι «είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής Βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους -με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα- περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι οι δηλώσεις των Οδυσσέα Βουδούρη και Παραστατίδη «αποτελούν μνημείο ηθικής πολιτικής παρακμής. Έχουμε φτάσει στον πάτο» και υπογραμμίζει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει να υπηρετήσει τον Λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας; Αυτοί οι δύο βουλευτές δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά του. Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι και να δείξουμε στον Ελληνικό Λαό ότι δεν μας ενδιαφέρει μόνο η εξουσία».

Διαχωρίζει τη θέση του ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά μιλά για «στάση αξιοπρέπειας Χαϊκάλη»

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τις δηλώσεις των ανεξάρτητων βουλευτών Παραστατίδη και Βουδούρη σχετικά με το ενδεχόμενο χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά παράλληλα μιλά για «στάση αξιοπρέπειας Χαϊκάλη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, τονίζει συγκεκριμένα ότι δεν υιοθετεί αστήριχτα επιχειρήματα και γενικεύσεις χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, που αφήνουν ερωτηματικά για τη στάση των βουλευτών και προσθέτει ότι «η στάση του κου Χαϊκάλη, άλλωστε, αποδεικνύει ότι η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη αξία από όσο ορισμένοι την κοστολογούν».

Αποδεικνύει, επίσης, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι καμία μεθόδευση δε θα μπορέσει να αλλοιώσει τη συνείδηση των βουλευτών και σημειώνει ότι «τούτη την ώρα χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα για να βγάλουμε τη χώρα από το βούρκο».

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top