Εντυπωσιασμένος ο Μοσκοβισί με κάποιες μεταρρυθμίσεις του υπ. Εργασίας

Πρώτη ανάρτηση: 16/12/2014, 08:58

Εντυπωσιασμένος ο Μοσκοβισί με κάποιες μεταρρυθμίσεις του υπ. Εργασίας

Μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσων Π. Μοσκοβισί με τον υπουργό Εργασίας, Γ. Βρούτση και τον υπουργό Ανάπτυξης, Κ. Σκρέκα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο κ. Μοσκοβισί συζήτησε με τους κ.κ. Βρούτση και Σκρέκα όλες τις διαρθρωτικές αλλαγές που έχουν γίνει στη χώρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευρωπαίος επίτροπος δεν εξέφρασε κάποια άποψη για το πώς διαμορφώνεται το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα.

Εξερχόμενος, ο υπουργός Εργασίας, δήλωσε ότι ο κ. Μοσκοβισί έμεινε εντυπωσιασμένος με κάποιες από τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα, αλλά και με την ταχύτητα που έχουν γίνει αυτές. Συζήτησαν επίσης για την μείωση του ποσοστού της ανεργίας, ιδιαίτερα στους νέους και για τη συνέχιση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

"Νομίζω ότι έγιναν πολλά και πολλά ακόμα πρέπει να γίνουν. Οι συζητήσεις μας ήταν σοβαρές, φιλικές και σε πολύ θετικό κλίμα. Η Κομισιόν γνωρίζει ότι έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος από τις μεταρρυθμίσεις που έχει εφαρμόσει η Ελλάδα. Η Κομισιόν είναι στο πλευρό των Ελληνικών αρχών και των πολιτών, δεν είναι εχθρός της Ελλάδας . Είμαστε στο πλευρό των Ελλήνων, ώστε να χτίσουμε μια ισχυρότερη ελληνική οικονομία, κι ένα κοινωνικό μοντέλο που να είναι βιώσιμο, αλλά και να μπορεί να αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο ανταγωνισμό", δήλωσε ο κ. Μοσκοβισί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top