Διαδοχικές συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου - Ποιους θα δει ο Σαμαράς

Με πολύ γεμάτη ατζέντα ξεκινά την εβδομάδα του ο πρωθυπουργός

Διαδοχικές συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου - Ποιους θα δει ο Σαμαράς

​Ο ένας θα μπαίνει και ο άλλος θα βγαίνει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς θα έχει αλλεπάλληλες συσκέψεις με τις ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ανάπτυξης, λίγες ώρες πριν την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Σαμαράς θα δεχθεί στις 11:30 την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ενώ στη συνάντηση θα συμμετάσχει και ο γενικός διευθυντής του ΟΔΔΗΧ (Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους). Στο επίκεντρο της κουβέντας θα βρεθούν θέματα δημοσιονομικής πολιτικής και δημοσίου χρέους.

Στην συνέχεια τις πόρτες του Μεγάρου θα περάσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρας, προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία των μεταρρυθμίσεων στον δημόσιο τομέα.

Η απλοποίηση αδειοδοτήσεων, οι μεταρρυθμίσεις στην αγορά προϊόντων και οι «εργαλειοθήκες», θα εξεταστούν τέλος σε σύσκεψη, στις 12:30, με την πολιτική ηγεσία του υπουργείο Ανάπτυξης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top