Τα «σιγουράκια», οι αναποφάσιστοι και τα ηχηρά «ΟΧΙ» για την εκλογή του ΠτΔ

Ποιοι κρατούν τα «κλειδιά» της κάλπης

Τα «σιγουράκια», οι αναποφάσιστοι και τα ηχηρά «ΟΧΙ» για την εκλογή του ΠτΔ

​Κλειδί των εξελίξεων για την προεδρική εκλογή παραμένουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές, με κάποιους από αυτούς να αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους και άλλους να κρατούν ακόμη κλειστά τα χαρτιά τους.

-Δεν θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα δήλωσε σήμερα η Ραχήλ Μακρή, ενώ ακόμα πιο απόλυτη, η Χρυσούλα Γιαταγάνα λέει ότι ούτε το Θεό δεν θα ψήφιζε.

Πάρις Μουτσινάς δεν ψηφίζει, ο Οδυσσέας Βουδούρης έχει ήδη επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως άλλωστε και ο Θεόδωρος Παραστατίδης και η Θεοδώρα Τζάκρη.

Μίμης Ανδρουλάκης λέει ότι με το πιστόλι στον κρόταφο δεν ψηφίζει, ενώ αρνητικός παραμένει και ο Πέτρος Τατσόπουλος.

-Αίνιγμα η στάση του Μάρκου Μπόλαρη, που είναι μεν κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι και πολιτικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου..

-Επιφυλακτικός δηλώνει ο Βασίλης Οικονόμου, ενώ ο Βασίλης Καπερνάρος λέει ότι μιλάει με τους ψηφοφόρους του.

-Αινιγματική και η Κατερίνα Μάρκου, λέει ότι θα ψηφίσει ενδεχομένως πολιτικό πρόσωπο και όχι κομματικό, ενώ ο Γρηγόρης Ψαριανός ίσως να ψηφίσει παρών.

Σπύρος Λυκούδης, που στο παρελθόν έχει ταχθεί υπέρ της εκλογής, τις τελευταίες μέρες δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.
-Εξετάζουν να ψηφίσουν για Πρόεδρο, ο Γιώργος Κασαπίδης που δηλώνει παρών στις πιο πολλές ψηφοφορίες, και ο Χρήστος Γιοβανόπουλος, ενώ και η Μίκα Ιατρίδη δείχνει να σκέφτεται την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας.

Βύρων Πολύδωρας έχει πει ότι αν λείπει μια ψήφος θα τη δώσει εκείνος.

-Κοντά στο «ΝΑΙ» είναι και ο Χρήστος Αηδόνης, που σήμερα είπε ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη από εκλογές, ο Γιώργος Νταβρής που δήλωσε σήμερα ότι ίσως ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα, ο Παναγιώτης Μελάς που είπε σήμερα ότι οι πιθανότητες να ψηφίσει έχουν ανέβει στο 70-80%, ο Γιάννης Κουράκος που είναι πολιτικός φίλος του Σταύρου Δήμα, ενώ μάλλον "ΝΑΙ" θα ψηφίσουν ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και ο Στάθης Μπούκουρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top