Σήμερα η ονομαστική ψηφ��φορία στη Βουλή για τον Ρωμανό

Ανοιχτός σε βελτιώσεις της τροπολογίας ο Χ. Αθανασίου

Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για τον Ρωμανό

​Την ώρα που ο Νίκος Ρωμανός προχωρά και σε απεργία δίψας, στη Βουλή, στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ονομαστική ψηφοφορία, την οποία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, επί της τροπολογίας που δίνει τη δυνατότητα στους φυλακισμένους να παρακολουθούν εξ αποστάσεως μαθήματα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου, δήλωσε ανοιχτός να προχωρήσει σε βελτιωτικές αλλαγές μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει η ψηφοφορία, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει επισημάνει την επιτακτική ανάγκη να δοθεί γρήγορα νομοθετική λύση στην υπόθεση του Ρωμανού.

Τα περιθώρια στενεύουν και όπως είπε και ο δικηγόρος του Ρωμανού, Φ. Ραγκούσης, η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή. Έτσι, βουλευτές όλων των κομμάτων, έκαναν έκκληση στον υπουργό Δικαιοσύνης να αποσαφηνίσει πλήρως το νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να μην υπάρξει καμία παρερμηνεία και να διασφαλίζει ότι το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης με βραχιολάκι θα εφαρμοστεί στην περίπτωσή του.

«Πιστεύω ότι την τελευταία στιγμή η πολιτεία θα δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της. Αν αρχίσει την απεργία δίψας σε ένα- δύο 24ώρα οι βλάβες στον Ρωμανό θα είναι μόνιμες. Δεν το θέλει κανένας αυτό», προειδοποίησε ο κ. Φρ. Ραγκούσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top