Μ. Γλέζος: «Δεν αποκλείεται η παρούσα Βουλή να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας»

«Δεν αρκεί δήλωση μεταμέλειας από στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να μπουν στον ΣΥΡΙΖΑ»

​Έκπληξη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η παρούσα Βουλή να καταφέρει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, εξαρτάται πρώτον από το οικονομικό και πολιτικό σύστημα, ελληνικό και ξένο, αν θέλει ή δεν θέλει τον Αντώνη Σαμαρά και δεύτερον από το γεγονός ότι ειδικά οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν εκλογές τώρα, γιατί χάνουν μισθολογικά και συνταξιοδοτικά κέρδη και οφέλη ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο γι' αυτούς ότι θα επανεκλεγούν», είπε.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζει ότι για να μπορέσει ένας πρώην βουλευτής ή υπουργός του ΠΑΣΟΚ να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από μια δήλωση μεταμέλειας, ενώ αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές, θα παραιτηθεί από την ευρωβουλή και θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Κυκλάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top