Γ. Καλαντζής: «Αργυρώνητοι όσοι δεν ψηφίσουν και βρεθούν στο ψηφοδέλτιό του ΣΥΡΙΖΑ»

Κατά μέτωπο επίθεση από τη Νέα Δημοκρατία

Γ. Καλαντζής: «Αργυρώνητοι όσοι δεν ψηφίσουν και βρεθούν στο ψηφοδέλτιό του ΣΥΡΙΖΑ»

​Δεν λένε να πέσουν οι τόνοι στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφοράστους ισχυρισμούς για χρηματισμό βουλευτών, ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Έτσι, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής πέρασε στην αντεπίθεση και μιλώντας στον Real Fm και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει την παραίτηση του Πάνου Σκουρλέτη.

«Νομίζω ότι η ένταση ξεκίνησε με χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία, αναγκάστηκε να απαντήσει. Μην ρίχνουμε επί δικαίων και αδίκων. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να βρει τους 120 και χρησιμοποιεί εντάσεις και λάσπη στον ανεμιστήρα», είπε ο κ. Καλαντζής και πρόσθεσε:

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ζητήσει την παραίτηση του κ. Σκουρλέτη, γιατί αυτό που γίνεται είναι στα όρια του Γκεμπελισμού. Προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να εκβιάσουν τους Έλληνες βουλευτές. Όποιος δεν ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας από τη ΔΗΜΑΡ, τους ΑΝ.ΕΛ και τους Ανεξάρτητους βουλευτές και είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι αργυρώνητος από τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ισχυρίστηκε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί κλίμα πόλωσης γιατί ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος του και τόνισε:

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ βιάζεται και σωστά βιάζεται γιατί ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος τους. Αν περάσει χρόνος και φανεί στον Ελληνικό λαό, ότι τα ζόρια πέρασαν και βήμα βήμα το αύριο είναι καλύτερο από το χθες τότε είναι εις βάρους τους».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο έλεγχ��ς του πόθεν έσχες των πολιτικών από το 1974 και μετά έχει ολοκληρωθεί.

«Την επόμενη εβδομάδα, θα συνεδριάσει η επιτροπή που έκανε τους ελέγχους, θα παρουσιάσει τα πορίσματά της. Έχουν ελεγχθεί τουλάχιστον 500 βουλευτές. Είναι λιγότερα από 10 % τα περιστατικά που χρίζουν περισσότερων ελέγχων», είπε.

Τέλος, στα σενάρια που έρχονται στο φως ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει την εκλογή του προέδρου με 175 βουλευτές, μιας και αρκετοί βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι προφυλακισμένοι, ο κ. Καλαντζής είπε:

«Ο πρόεδρος πρέπει να εκλεγεί με 180 Έλληνες βουλευτές. Πρέπει να είναι της ευρείας αποδοχής του ελληνικού λαού».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top