Α. Ψυχάρης: «Χάσιμο χρόνου η ψήφος εμπιστοσύνης»

«Θα πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά δεν σημαίνει ότι παίρνουν και λευκή επιταγή»

Α. Ψυχάρης: «Χάσιμο χρόνου η ψήφος εμπιστοσύνης»

​«Χάσιμο χρόνου» χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ, την ψήφο εμπιστοσύνης που θα ζητήσει η κυβέρνηση, δηλώνοντας ότι του προξενεί εντύπωση η κίνηση αυτή, αφού οι βουλευτές της ΝΔ πάντα στήριζαν την κυβέρνηση, ψηφίζοντας πάρα πολύ σκληρούς νόμους.

«Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Ουδείς από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας έχει θέσει τέτοιο θέμα και έχει δηλώσει ότι προτίθεται να ρίξει την κυβέρνηση. Σαφώς και θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά το θεωρώ χάσιμο χρόνου το αίτημα. Ίσως ο πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος γνωρίζουν κάτι περισσότερο», είπε ο κ. Ψυχάρης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ξεκαθάρισε πάντως, ότι αν και θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αυτό δεν πρέπει επουδενί να ερμηνευτεί ως λευκή επιταγή.

«Αν έρθει ένα μέτρο για παράδειγμα για κόψιμο μισθών ή συντάξεων, νομίζετε ότι θα το ψηφίσουμε; Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Δεν σημαίνει ότι παίρνει λευκή επιταγή η κυβέρνηση. Έχουν τελειώσει οι βουλευτές μαριονέτες», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top