Νέα κόντρα του Αδ. Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Ανταλλαγή «πυρών» με τον Θ. Δρίτσα για τις καταθέσεις

Νέα κόντρα του Αδ. Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Εστία αντιπαράθεσης έγινε και στη Βουλή η σημερινή δήλωση σε τηλεοπτική εκπομπή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του από τις τράπεζες στην περίπτωση που εκλεγεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ο πρώτος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού που λέει ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του. Δεν θα σας ακολουθήσουν οι Έλληνες πολίτες. Τους καλείτε να αποθάνουν. Οι Έλληνες αρνούνται να αποθάνουν μαζί σας. Πεθαίνουν από την πολιτική σας» σχολίασε τις δηλώσεις Γεωργιάδη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας.

«Δεν θα φύγουν επειδή το είπα εγώ. Εγώ είπα αυτό που λέει όλος ο κόσμος στα καφενεία. Θα φύγουν αν εσείς δεν ξεκαθαρίσετε, καθαρά όμως, τι θα κάνετε» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. Υποστήριξε επίσης ότι αναφέρθηκε απλώς στην τραπεζική πίστη. «Πρέπει να υπάρχει τραπεζική πίστη, σε όλο τον κόσμο όταν η τραπεζική πίστη φεύγει φεύγουν και οι καταθέσεις» τόνισε, ενώ ανέφερε ότι μέχρι το 2012 μειώθηκαν οι καταθέσεις κατά 75 δις ευρώ, ενώ «μετά την κυβέρνηση Σαμαρά, όταν διασφαλίσθηκε η θέση μας στο ευρώ, από τα 25 δις που πήγαν έξω επέστρεψαν 15 δις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top