Πρόσκληση Σπηλιωτόπουλου σε Κακλαμάνη: Ενωμένοι για να γυρίσουμε σελίδα

«Η Αθήνα έχει τα περισσότερα προβλήματα που έχει κληρονομήσει ποτέ δήμος»

Πρόσκληση Σπηλιωτόπουλου σε Κακλαμάνη: Ενωμένοι για να γυρίσουμε σελίδα
Πρόσκληση στον Νικήτα Κακλαμάνη να στηρίξει την υποψηφιότητά του για το δήμο Αθηναίων έκανε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μέσα από την εκπομπή «Live U» του STAR.

«Η τεχνητή διαίρεση των δικών μας δυνάμεων δημιουργεί την αίσθηση ότι ο κ. Καμίνης είναι δημοσκοπικά πρώτος. Εάν θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα πρέπει να δώσουμε τον αγώνα ενωμένοι. Είναι μια πραγματικότητα ότι δεν είμαστε ενωμένοι» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος άσκησε για ακόμη μία φορά σκληρή κριτική στον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη: «Η Αθήνα έχει τα περισσότερα προβλήματα που έχει κληρονομήσει ποτέ δήμος στην χώρα. Στο δημαρχείο κατάφερε με λογιστικά μέσα να βγάλει πλεόνασμα. Μείωσε τις δαπάνες από τις απολύσεις στο δήμο και εις βάρος των πολιτών με έργα που δεν έκανε».

Μιλώντας για ανάγκη «επανεκκίνησης», ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημείωσε ότι πρώτος στόχος είναι η καθαρή και ασφαλής Αθήνα: «Πρώτος στόχος είναι η καθαρή Αθήνα. Οι πόροι της Αθήνας είναι συγκεκριμένοι και πρέπει να τους εκμεταλλευτούμε το καλύτερο δυνατόν. Ούτε φώτα δεν έχει εκεί που πρέπει η Αθήνα. Εκεί θα βοηθούσε στην μείωση της εγκληματικότητας, αν έβαζε φώτα παντού. Και μάλιστα οικολογικά, για μείωση του κόστους. Η Αθήνα μπορεί να βρει την χαμένη της αξιοπρέπεια».

«Η Αθήνα μπορεί να μας κάνει να την αγαπήσουμε και πάλι. Μπορούμε και να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο στην Αθήνα. Αυτό φέρνει συνάλλαγμα και νέες θέσεις εργασίας. Αν η δημοτική αρχή δούλευε συστηματικά, η Αθήνα δεν θα είχε βιώσει τέτοια κρίση. Δεν συμβιβάζομαι με το μέτριο. Ξέρω ότι η Αθήνα μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της» κατέληξε ο κ. Σπηλιωτόπουλος. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top