Πασίγνωστος Χρυσαυγίτης βουλευτής χωρίς ρούχα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος κύριος βούτηξε να πιάσει το σταυρό στην Ραφήνα;

​Φορώντας ένα μπλε ηλεκτρίκ μαγιό ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος συμμετείχε ενεργά στο έθιμο του αγιασμού των υδάτων στην Ραφήνα.

Ο βουλευτής Μαγνησίας αγνόησε τις χαμηλές θερμοκρασίες και αντί να καθίσει με το κοστούμι του στην εξέδρα των επισήμων, έπεσε για να πιάσει τον Σταυρό ανήμερα των Φώτων προκειμένου να του πάει καλά η νέα χρονιά!

Όπως θα δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, ο κ.Ηλιόπουλος, παρά το κρύο, έδειχνε να απολαμβάνει το δρώμενο, ενώ μάλλον εσκεμμένα, βούτηξε σχεδόν τελευταίος στα παγωμένα νερά της Ραφήνας, μετά και τις παροτρύνσεις κάποιας κυρίας που του φώναζε «φύγε φύγε φύγε»

«Στην Ορθοδοξία η κατάδυση του Σταυρού έχει την έννοια του καθαρμού, του εξαγνισμού των ανθρώπων, καθώς και της απαλλαγής από την επήρεια των δαιμονίων. Ευχόμαστε η Θεία φώτιση να οδηγήσει τους Έλληνες σε ένα ελεύθερο μέλλον» σχολιάζει για την σημερινή ημέρα η Χρυσή Αυγή, η οποία εκφράζει παράλληλα την ελπίδα το 2014 «να φέρει σύντομα την ελευθερία στους αδίκως και παρανόμως φυλακισμένους Συναγωνιστές, αλλά και σε όλο το έθνος από τον ζυγό των υποτακτικών της τρόικα και των διεθνών τοκογλύφων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top