Πάγκαλος:Αν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός,θα πρέπει να μπούμε σε αεροπλάνο και να φύγουμε...

«Γελοιοποιείται ο Αλέξης. Να προσέχουν οι αποστάτες»

«Θα ήθελα να προειδοποιήσω τους υποψήφιους αποστάτες -εάν υπάρχουν- ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, διότι αλλάζουν στην πολιτική. Και αλλάζουν πολύ ραγδαία και μπορούν να βρεθούν ξαφνικά και δαρμένοι και βρεγμένοι» δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος , σχολιάζοντας το άνοιγμα του Τσίπρα σε όσους βουλευτές καταψηφίσουν τα νέα μέτρα!

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στον Βήμα fm είπε: «Μπορεί να βγει και ο κ. Τσίπρας με 70%, οπότε εκεί, όσοι μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα και είμαστε νέοι – διότι εγώ δεν είμαι και δεν μπορώ να το κάνω και θα μείνω εδώ να υπομείνω τη μοίρα μου – θα μπούμε στο αεροπλάνο και θα φύγουμε. Αλλιώς, θα υποστούμε τη μοίρα που συνοδεύει μια εκλογή του κ. Τσίπρα. Όσοι μπορούν να πάνε στο εξωτερικό, εγώ θα τους συμβούλευα να το κάνουν. Και αμέσως. Το βράδυ των εκλογών. Διότι θα διαλυθεί η χώρα. Το έχει ξανακάνει ο ελληνικός λαός αυτό. Έχει αυτοκτονήσει ξανά…».

Παράλληλα, άσκησε σκληρή κριτική στις πολιτικές του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «κάθε κόμμα προσπαθεί να προσελκύσει ψηφοφόρους άλλων χώρων και κατά κύριο λόγο των χώρων που είναι όμοροι και πως ο ΣΥΡΙΖΑ «τα κάνει τώρα αυτά» γιατί ο κ. Τσίπρας «έχει γίνει καταγέ��αστος στη Βουλή» αλλά και διότι «καταρρέουν το ένα μετά το άλλο τα κοινωνικά μέτωπα» του κόμματος.

«….Γραμμή του κ. Τσίπρα ήταν ότι θα ανατρέψει την κυβέρνηση μέσα και έξω από τη Βουλή. Στη Βουλή έχει γίνει καταγέλαστος. Δεν επηρέασε τους συσχετισμούς και στην πρόταση μομφής που κατέθεσε, μάλωναν μεταξύ τους. Το δεύτερο που ναυάγησε και έχει σημασία αυτό είναι ότι καταρρέουν το ένα μετά το άλλο τα κοινωνικά μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία κατά το γνήσιο σοβιετικό σύστημα, αυτό της επανάστασης του 1917, είναι η δημιουργία παράλληλης εξουσίας, των σοβιέτ» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος.

«Η κατάληψη των πανεπιστημίων ή των χώρων που είχε αυξημένη επιρροή, όπως η ΕΡΤ. Για διάφορους λόγους αυτά απέτυχαν. Οι προσκλήσεις του κ. Τσίπρα για επαναστατικές πράξεις έξω από τη Βουλή κατέρρευσαν» τόνισε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης λέγοντας στον κ.Τσίπρα πως «γελοιοποιείται και πως θα πρέπει να βρει κάτι άλλο τώρα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top