Αλ.Παπαρήγα: Δεν δίνουμε συναίνεση ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ

«Η ανάπτυξη τους θα ωφελήσει τους καρχαρίες και όχι το λαό»

Αλ.Παπαρήγα: Δεν δίνουμε συναίνεση ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση καταθέτει την αυθεντική πρόταση για την ανάπτυξη, ο ΣΥΡΙΖΑ την ιμιτασιόν πρόταση» δήλωσε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας την Κυριακή στη Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ανάπτυξη, τόσο όπως τη βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η δικομματική κυβέρνηση, θα ωφελήσει τα μονοπώλια και τους καρχαρίες και όχι το λαό», πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα.

«Χωρίς να εξισώνουμε τον ένα πόλο και τον άλλο πόλο, βλέπουμε την συνεισφορά της αντιπολίτευσης στο αστικό πολιτικό σύστημα».

«Έχουμε δύο απόψεις από πλευρά κουτιών, οι οποίες όμως βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο, στην ίδια ιδέα ανάπτυξης» είπε, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα ότι βλέπει με νοσταλγία τις «παλιές ευρωπαϊκές ιδέες», οι οποίες ουσιαστικά είναι ίδιες με τις σημερινές.

Σχολιάζοντας την υπόσχεση της κυβέρνησης ότι θα διανείμει το πλεόνασμα του προϋπολογισμού σε ευπαθείς ομάδες, η κ.Παπαρήγα μίλησε για «ψίχουλα» που αφορούν ένα πολύ μικρό μέρος του πληθυσμού.

Αναφέρθηκε όμως και στη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για καθιέρωση κατώτατου μισθού. «Τα 800 ευρώ σήμερα θα είναι 200 ευρώ αύριο» εκτίμησε

«Από τη μία έχουμε την τρομοκρατία, από την άλλη την αυταπάτη» είπε, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση αντίστοιχα.

«Δεν σκοπεύουμε να δώσουμε συναίνεση» σε κανέναν από τους δύο, κατέληξε η κ.Παπαρήγα .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top