Σαν δύο καλοί γείτονες τα είπαν Βενιζέλος-Ράμα!

Νέες βάσεις στην στην ελληνοαλβανική συνεργασία

Σαν δύο καλοί γείτονες τα είπαν Βενιζέλος-Ράμα!

​Με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα συναντήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλος το απόγευμα της Δευτέρας στα Τίρανα.

Ο πρωθυπουργός της γείτονας χώρας εξέφρασε την βούληση της κυβέρνησης του να δώσει μια νέα διάσταση στη συνεργασία Αλβανίας -Ελλάδας, σύμφωνα με το πνεύμα της φιλίας και το συμφέρον των δύο χωρών.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας ευχαρίστησε τον κ. Βενιζέλο για την υποστήριξη που έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει σε ό,τι αφορά την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας αλλά και για όσα αναμένεται να κάνει κατά την Ελληνική Προεδρία στην ΕΕ.

Από την πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος, συνεχάρη τον κ. Ράμα για την ανάληψη της πρωθυπουργίας και εξέφρασε τη βούληση και της ελληνικής κυβέρνησης, να περάσουν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών σ' ένα νέο στάδιο συνεργασίας.

Νωρίτερα, ο κ. Βενιζέλος είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας Ντιτμίρ Μπουσάρι, με τον οποίο συζήτησαν για την ανάγκη στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών για την επίλυση των εκκρεμών ζητημάτων στις διμερείς σχέσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top