Μ.Βαρβιτσιώτης: έχει ακ��αία στοιχεία ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν είναι εκτός συνταγματικού τόξου

«Δεν υπάρχουν στοιχεία για σχέσεις Λιμενικού με Χρυσή Αυγή»

Κόμμα που έχει «κάποια ακραία στοιχεία μέσα» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος πρόσθεσε όμως ότι «σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι κόμμα πέρα και έξω από το συνταγματικό τόξο, καθώς λειτουργεί με θεμελιώδεις δημοκρατικούς κανόνες».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει δείξει ότι είναι ώριμος στον πολιτικό του λόγο σε όποιο επίπεδο και να τον εξετάσουμε, είτε στην οικονομική του πρόταση, είτε στην πρόταση διακυβέρνησης, είτε, βεβαίως, στην πρόταση διαχείρισης των ζητημάτων γύρω από τη δημοκρατία».

Για τη Χρυσή Αυγή ανέφερε ότι τέτοια προβλήματα λύνονται δια νόμου, αλλά πρόσθεσε ότι «αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, πιστεύω ότι πρέπει να το εξετάσουμε πάλι από την αρχή».

Σχετικά με ενδεχόμενη εμπλοκή ή συνεργασία στελεχών του Λιμενικού Σώματος με τη Χρυσή Αυγή, ο υπουργός Ναυτιλίας ανέφερε δεν υπάρχει καμία τέτοια πληροφόρηση και ότι υπάρχει στενός έλεγχος των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top