Σαμαράς: προ των πυλών �� ανάκαμψη αλλά οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι

«Λαϊκισμός και εξτρεμισμός θα επιχειρήσουν να υπονομεύσουν τη χώρα»

Σαμαράς:  προ των πυλών η ανάκαμψη αλλά οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι

Βέβαιος ότι η ανάκαμψη βρίσκεται προ των πυλών δήλωσε ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε ημερίδα της «Herald Tribune» στην Στοά του Αττάλου.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η χώρα ακόμα δεν έχει βγει από το τούνελ, αλλά πρόσθεσε ότι τους τελευταίους 14 μήνες η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει και έχουν συντελεστεί σαρωτικές αλλαγές.

«Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η πίεση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, όταν η δημόσια συζήτηση μετατρέπεται σε χαοτική πόλωση. Αυτό συμβαίνει όταν η ελπίδα χάνεται από πολλούς. Αυτές τις δύσκολες στιγμές η δημοκρατία δημιουργεί τους δικούς της εχθρούς που υπονομεύουν το κράτος δικαίου και την ενότητα» ανέφερε ακόμα ο κ. Σαμαράς, ο οποίος πρόσθεσε ότι για να καταπολεμηθεί ο λαϊκισμός θα πρέπει να καταπολεμηθεί ο φόβος.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε ακόμα στις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών και «φωτογραφίζοντας» ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή τόνισε: «Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τον λαϊκισμό και τον εξτρεμισμό και θα προσπαθήσουν πιστέψτε με να οδηγήσουν σε εκτροχιασμό, να υπονομεύσουν κάθε επίτευγμα. Για αυτό οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι. Δεν θα είναι οι πιο δύσκολοι, αλλά οι πιο ευαίσθητοι πολιτικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top