ΣΥΡΙΖΑ: «Όλοι και όλες στη ΔΕΘ - ή εμείς ή αυτοί»

Με τον Μαυρογιαλούρο συγκρίνει τον Τσίπρα η ΝΔ στην απάντησή της

ΣΥΡΙΖΑ:  «Όλοι και όλες στη ΔΕΘ - ή εμείς ή αυτοί»
Για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη ΔΕΘ και το «ή εμείς ή αυτοί» που αναφερόταν στην ανακοίνωση του κόμματος της Αριστεράς, ξέσπασε σήμερα η καθιερωμένη κόντρα με την κυβέρνηση.

«Σήμερα το σύνθημα ή εμείς ή αυτοί” δεν εκφράζει απλά την σύγκρουση στο κοινωνικό πεδίο αλλά τον αγώνα για ζωή της μεγάλης πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας. Δεν μπορεί να τους αφήσουμε να μας καταδικάσουν στην καταστροφή, την ανεργία, τα λουκέτα και την φτώχεια. Δεν μπορεί να τους αφήσουμε να στερήσουν την πρόσβαση των παιδιών μας στην γνώση και των γονιών μας στην υγεία. Δεν μπορεί να τους αφήσουμε να πάρουν τα σπίτια μας, να πουλήσουν το νερό, να ζουν οι γείτονες μας χωρίς πρόσβαση στα βασικά αγαθά» υποστήριζε μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Το κόμμα της Αριστεράς κατέληγε στην ανακοίνωση: «Σήμερα είναι η ώρα της ενότητας και του αγώνα για τα συμφέροντά μας, για τις ανάγκες μας. Ξέρουν πως αν ένας λαός βγει νικητής τότε θα τον ακολουθήσουν κι άλλοι. Σε αυτή την μάχη σύμμαχοί μας θα είναι όλοι οι λαοί του νότου που περνάνε τα ίδια με εμάς, όλοι ��ι εργαζόμενοι της Ευρώπης που βλέπουν το μέλλον να τους απειλεί.Όλοι/ες μαζί μπορούμε να νικήσουμε!».

Απαντώντας το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε στη δική του ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας κραυγάζει, μονότονα πια, κάθε μέρα: “εμείς ή αυτοί”!

Κλασική περίπτωση παλαιοκομματικής αντιπολίτευσης που δεν ενδιαφέρεται για τίποτα, δεν καταλαβαίνει τίποτα, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η εξουσία!

Ακόμα κι εκείνος ο Μαυρογιαλούρος τουλάχιστον στο τέλος κατάλαβε...». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top