Μήνυμα αισιοδοξίας Βαρβιτσιώτη στο BBC: Η Ελλάδα θα πετύχει!!!

Συνέντευξη του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου

​«Η Ελλάδα θα πετύχει, αλλά θα πρέπει η Ευρώπη συνολικά να στραφεί σε πολιτικές που στοχεύουν στην ανάπτυξη και την απασχόληση, ιδίως στις γενιές των νέων ανθρώπων, που παρά τα υψηλά τους προσόντα δοκιμάζονται από την ανεργία», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μιλώντας στο BBC, ο υπουργός υπογράμμισε πως η Ελλάδα καταβάλλει αξιοθαύμαστη προσπάθεια στις μεταρρυθμίσεις, που πρέπει να κάνει και παρά τις δυσκολίες, επιδεικνύει πολιτική σταθερότητα, αποδεικνύοντας ότι σιγά αλλά σταθερά ότι η εικόνα της χώρας αλλάζει.

«Τα πρώτα στοιχεία του 7μηνου 2013 της εκτέλεσης του ��ρατικού προϋπολογισμού, δείχνουν ότι επιτυγχάνεται ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος και είναι θετικό σημάδι για την προσπάθεια που γίνεται», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «οι έλληνες έχουν υποστεί θυσίες για τη διάσωση της χώρας από την οικονομική κρίση και είναι η ώρα και η Ευρώπη πρέπει να δράσει αποφασιστικότερα με περισσότερη αλληλεγγύη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top