Το star.gr αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στο χθεσινό πάρτι γενεθλίων της τρικομματικής κυβέρνησης

Όλο το παρασκήνιο της κρίσιμης σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών

Το star.gr αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στο χθεσινό πάρτι γενεθλίων της τρικομματικής κυβέρνησης

​Το "πάρτι" γενεθλίων της τρικομματικής κυβέρνησης δε θύμιζε σε τίποτε τα κλασικά πάρτι …. Αντί για φαγητό, χορό και κέφι …. το Μαξίμου γέμισε με φωνές, παράπονα και διαξιφισμούς!!!

Στα χθεσινά γενέθλια της τρικομματικής το κλίμα ήταν πολύ τεταμένο…. τόσο που ούτε μια τουρτίτσα δεν έσβησαν οι εταίροι ! Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, όταν λίγες ώρες πριν το «πάρτι» είχε προηγηθεί το μαύρο στην ΕΡΤ κι ένα Σαββατοκύριακο με επιθέσεις κατά πάντων απ’ όλες τις πλευρές!!!

Ο οικοδεσπότης Αντώνης Σαμαράς υποδέχτηκε τους κυβερνητικούς του εταίρους με χαμηλούς τόνους ! Αν και δε γνωρίζουμε αν τους τράταρε λικεράκι ή κάποιο άλλο drink , οι πληροφορίες λένε πως ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε σε Βενιζέλο και Κουβέλη πως δεν ήθελε ούτε επιθυμούσε ένα μπρα ντε φερ, τους διαβεβαίωσε ότι θα σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Και αφού παρουσίασε την πρόταση ��ων 9 σημείων, επανέλαβε ότι ΔΕΝ θέλει εκλογές.

«Το θέμα δεν είναι η ΕΡΤ. Είναι ότι δε λειτουργείς δημοκρατικά, φέρεσαι αλαζονικά και δε μας σέβεσαι», φέρεται να είπε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.Ήταν μια από τις πιο φορτισμένες επισημάνσεις του κ. Βενιζέλου προς τον Αντώνη Σαμαρά.

Η γιορτή έγινε …εφιάλτης όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντάλλαξε πικρές κουβέντες με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Αφορμή το περίφημο e-mail με το οποίο απειλούσε με κλείσιμο όσους αναμετέδιδαν το σήμα της ΕΡΤ. Ήταν τέτοια η ένταση μεταξύ τους, που οι φωνές ακούστηκαν στους διαδρόμους του Μαξίμου, είπαν συνεργάτες του κ.Βενιζέλου.

Ο Φώτης Κουβέλης από την πλευρά του, με πολύ αυστηρό ύφος είπε: «δεν δέχομαι μονομερείς αποφάσεις. Και αν υπάρξει αδιέξοδο, δε χρειάζεται να πάμε σε εκλογές. Μπορούμε να βρούμε λύση και με άλλο τρόπο», αφήνοντας υπόνοιες για ενδεχόμενο αλλαγής πρωθυπουργού.

Βίντεο STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top