Κουβέλης: Δεν επιλέγουμε εκλογές. Αν το κάνει ο Σαμαράς, ας αναλάβει την ευθύνη

«Η αντοχή της κυβέρνηση εξαρτάται και από τα 3 κόμματα»

«Δεν επιλεγούμε να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Αντίθετα, εκείνο που επιλέγουμε είναι να ολοκληρωθεί το κυβερνητικό έργο» τονίζει σε συνέντευξή του στο Associated Press ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος προσθέτει: «Εάν ο κ. Σαμαράς επιλέγει τις εκλογές με τον τρόπο που οδηγεί τα πράγματα, ας αναλάβει αυτός την ευθύνη».
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς υποστηρίζει ότι η αντοχή της κυβέρνησης εξαρτάται και από τα 3 κόμματα του συνασπισμού, ενώ υποστηρίζει ότι οι τριβές αστην κυβέρνηση δεν έχουν να κάνουν μόνο με το θέμα της ΕΡΤ αλλά «με συνολικότερα ζητήματα τα οποία έχουν αναδειχθεί ως ζητήματα διαφορετικών απόψεων, αλλά και αντιθέσεων που πρέπει να αντιμετωπισθούν».
Αναφορικά με την ΕΡΤ, ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να ανοίξει και να γίνουν στη συνέχεια οι μεταρρυθμίσεις: «Η ΕΡΤ έχει ανάγκη εξορθολογισμού, έχει ανάγκη αναδιαρθρώσεων, αλλά πρέπει η ΕΡΤ να είναι ανοιχτή. Πρέπει να ανοίξει η ΕΡΤ και βεβαίως να προωθηθούν όλες εκείνες οι ρυθμίσεις που πράγματι θα αντιμετωπίζουν υπαρκτές προβληματικές καταστάσεις στο χώρο της δημόσιας τηλεόρασης και του ραδιοφώνου».
Τέλος, ο ίδιος υπογραμμίζει ότι η ενδιάμεση λύση του ανοίγματος αλλά με απολύσεις δεν υπάρχει για τη ΔΗΜΑΡ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top