Happy Birthday στο Μαξίμου! Κλείνει τα 62 ο Δίδυμος Αντώνης Σαμαράς!

Το star.gr αποκαλύπτει τον αστρολογικό χάρτη του πρωθυπουργού

Happy Birthday στο Μαξίμου! Κλείνει τα 62 ο Δίδυμος Αντώνης Σαμαράς!

​Σαν σήμερα πριν 62 χρόνια γεννήθηκε ο πρωθυπουργός μας! Ο Αντώνης Σαμαράς θα γιορτάσει τα γενέθλια του στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς εκτός του ότι οι εξελίξεις σε πολλά ζητήματα τρέχουν, θα πρέπει να ασχοληθεί και με την προετοιμασία του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

newego_LARGE_t_1101_54116201.jpg

Δίδυμος στο ζώδιο, ο κ.Σαμαράς ξέρει εύκολα να ελίσσεται, να προσαρμόζεται και να περνάει καλά ακόμη και αν είναι πολύ φορτωμένος με τη δουλειά! Μια ματιά στον αστρολογικό χάρτη του Σαμαρά αρκεί για να καταλάβει κανείς το πόσο δραστήριος, παρορμητικός, έξυπνος, ετοιμόλογος και ηγετικός είναι ο πρωθυπουργός …

adonisSamaras.jpg

noumera.jpg

Γεννημένος στις 23/5/1951 στην Αθήνα (άγνωστη η ώρα γέννησης του) ο κ.Σαμαράς έχει έναν εντυπωσιακό αστρολογικό χάρτη! Η στενότατη σύνοδος που σχηματίζουν ο Ήλιος και ο Άρης του οι δύο αυτοί "πλανήτες" βρίσκονται στην ίδια ακριβώς μοίρα του ζωδιακού, σχηματίζουν μια στενή όψη αντίθεσης . Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δείχνει να είναι εξαιρετικά δραστήριος, παρορμητικός αλλά και "αιχμηρός". Δεν διστάζει να διεκδικήσει μαχητικά οτιδήποτε πιστεύει ότι του ανήκει. Χαρακτηρίζεται από υψηλά επίπεδα ενεργητικότητας και προτιμά να λειτουργεί ανεξάρτητα και ανταγωνιστικά. Τα στοιχεία αυτά δεν ��ίνονται εύκολα αντιληπτά σε τρίτα πρόσωπα, ενδεχομένως λόγω του αρκετά "εξευγενισμένου" ωροσκόπου που πρέπει να έχει. Ο πρόεδρος της ΝΔ διαθέτει μεγάλη ευστροφία και ετοιμότητα λόγου (ο Ήλιος και ο Άρης του βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων) και είναι ικανός να γοητεύει με τον πολιτικό του λόγο και να ξεσηκώνει τα πλήθη.

samaras061212.jpg

Σε ότι αφορά στη Σελήνη του, την ημέρα που γεννήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς ο φυσικός δορυφόρος βρισκόταν είτε στο ζώδιο του Τοξότη (τις πρώτες πρωινές ώρες) είτε στο ζώδιο του Αιγόκερου (τις υπόλοιπες). Από τις δύο αυτές εκδοχές (Τοξότης ή Αιγόκερος) αναμφίβολα πιο ηγετική είναι η Σελήνη στον Αιγόκερο. Μία τέτοια Σελήνη δίνει στον άνθρωπο έναν ώριμο ψυχισμό, μεγάλη αντοχή, ψυχραιμία, ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος αλλά και αριβισμό και σκληρότητα. Πάντοτε δε ανάλογα με την ώρα της γέννησης του, είναι πιθανό η Σελήνη του Σαμαρά να σχηματίζει στενή όψη αντίθεσης με τον Ουρανό του. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο στον ψυχισμό του οποίου εδρεύουν καταιγιστικές ενέργειες και κάποια ιδιαίτερα ανορθόδοξα, αντιδραστικά και επαναστατικά στοιχεία.

newego_LARGE_t_1101_54140322.jpg

Ο Αντώνης Σαμαράς με …λέξεις: Αυθόρμητος, επικοινωνιακός, δραστήριος, εργατικός, φιλόδοξος , ευγενής!

Με το Δία στο ζώδιο του μέχρι και το τέλος Ιουνίου ο κ.Σαμαράς , παρά το γεγονός ότι οικονομικές δυσκολίες δε θα πάψουν να υφίστανται, οι γενικές πλανητικές συνιστώσες θα διευκολύνουν αρκετά συχνά την επαγγελματική του πορεία.

adonis.jpg

Πάντως ειδικά για σήμερα τα άστρα προειδοποιούν τον πρωθυπουργό να δώσει μεγάλη προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις ! Δεν είναι ώρα για μεγάλα ανοίγματα λέει το ζώδιο του κ.Σαμαρά αντιθέτως ο πρωθυπουργός καλείται να μαζέψει χρέη και δανεικά….. ΤΥΧΑΙΟ;;;;; Δε νομίζω… !!!

Όπως και να χει, το star.gr του εύχεται Χρόνια Πολλά!!!!

Πληροφορίες my astro, ifestion blogspot

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top