Διαρροές συνεργατών Μανιτάκη: η ρύθμιση θα επανέλθει και θα ισχύσει!

Αλλά «δεν απαντάμε στον Ρουπακιώτη» παραμένει η θέση τους…

Η ρύθμιση θα επανέλθει και θα ισχύσει» διαρρέει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μέσω στενών συνεργατών του υπουργού κ. Α. Μανιτάκη, όπως μετέδωσε πριν από λίγο η εκπομπή του κ. Ν. Ευαγγελάτου στην τηλεόραση του Σκάι.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, παρά τη σφοδρή αντίδραση του υπουργού Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη, επιμένει ότι θα επανεισάγει το νομοσχέδιο μετά το Πάσχα, με νομοτεχνικές βελτιώσεις, αλλά με την ίδια φιλοσοφία.
Μάλιστα, το ίδιο υπουργείο τονίζει με νόημα: «δεν απαντάμε στον Ρουπακιώτη», με αφορμή όσα δήλωσε χθες και σήμερα για αντισυνταγματικότητα των προωθούμενων ρυθμίσεων αλλά και για αρμοδιότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης στο ίδιο ζήτημα.

Νέα διάσταση πάντως στο ζήτημα δημιουργεί η εκδοχή ότι η ρύθμιση αφορά και τους συμβασιούχους του ιδιωτικού τομέα που παρέμειναν στις εργασίες τους με δικαστική παραγγελία, καθώς αναφέρεται γενικά σε «έννομη σχέση» και δεν προσδιορίζει αν αφορά μόνο τον δημόσιο τομέα.

​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top