Πάνος Καμμένος: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου δεν μπορεί να βρίσκεται μόνο ο Τσοχατζόπουλος

«Η Βουλή έχει ουσιαστικά καταργηθεί»

Πάνος Καμμένος: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου δεν μπορεί να βρίσκεται μόνο ο Τσοχατζόπουλος

​Πρώτη δημοσίευση:23/04/2013 , 00:17

«Στο εδώλιο του κατηγορουμένου δεν μπορεί να βρίσκεται μόνο ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Το ΚΥΣΕΑ και ο πρωθυπουργός τότε κύριος Κώστας Σημίτης γνώριζαν άριστα το τι συνέβαινε.» σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε ότι «για τα κύρια αδικήματα της δωροδοκίας και της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου κλπ, δεν έχει κάτσει κάποιος στο σκαμνί. Αυτό απαιτεί την κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος του νόμου περί ευθύνης υπουργών, που δεν είναι συνταγματική αλλαγή».

Στην συνέχεια τόνισε πως «αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Βουλή δεν έχει ξανασυμβεί. Αυτό οφείλεται στο ότι ουσιαστικά έχει καταργηθεί η Βουλή. Το νομοθετικό έργο δεν γίνετε όπως προβλέπει το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής. Αντί να έρχονται σχέδια νόμου, έρχονται πράξεις νομοθετικού περιεχομένου».

Έπειτα κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι είναι «ο πρώτος πρωθυπουργός στην Μεταπολίτευση ο οποίος δεν έχει απαντήσει ούτε σε μία ερώτηση είτε βουλευτή είτε αρχηγού κόμματος».

Τέλος επεσήμανε πως τον ενοχλούν οι παρεμβάσεις του Προεδρείου της Βουλής αλλά κα η προκλητική συμπεριφορά υπουργών μην εκλεγμένων, όπως του κύριου Στουρνάρα. «Ο κύριος Στουρνάρας σε ερώτηση που του έχουμε καταθέσει από τον Νοέμβριο για τις συνεταιριστικές τράπεζες έχει αρνηθεί να απαντήσει 8 φορές. Οι βουλευτές του κάνουν ερωτήσεις και σε ποσοστό 80% δεν απαντά.�� τόνισε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top