Την άμεση εφαρμογή του προγράμματος ανάσχεσης της ανεργίας ζήτησε ο Βενιζέλος

Στη συνάντηση με τον διοικητή του ΟΑΕΔ Β.Κικίλια

Την άμεση εφαρμογή του προγράμματος ανάσχεσης της ανεργίας ζήτησε ο Βενιζέλος

​Την ανάγκη να εφαρμοστεί «το ταχύτερο δυνατό» το πρόγραμμα για την ανάσχεση της ανεργίας που έχει υποβάλει το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευ. Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον διοικητή του ΟΑΕΔ, Ηλία Κικίλια.

Για τον κο Βενιζέλο, το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι όπως είπε η ανεργία, ιδίως για τις οικογένειες που δεν έχουν κανένα εργαζόμενο μέλος.

«Έχουμε ως στόχο να στηρίξουμε 500.000 υφιστάμενες θέσεις εργασίας, σε κλάδους της ελληνικής οικονομίας που αυτή τη στιγμή είναι σε δύσκολη, οριακή θέση. Και πρέπει να περάσουμε τον κάβο αυτού του εξαμήνου γιατί είμαστε πριν από τη φάση των θετικών ρυθμών ανάπτυξης και έχουμε άμεση ανάγκη από 200.000 θέσεις προσωρινής απασχόλησης στους Δήμους με την κοινωφελή εργασία, στους φορείς της λεγόμενης κοινωνικής εργασίας, στον κοινωνικό τομέα, και βέβαια σε ορισμένες θέσεις μαθητείας στον ιδιωτικό τομέα», πρόσθεσε.

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι, όπως τον διαβεβαίωσε ο διοικητής του ΟΑΕΔ, «υπάρχει πλήρης διοικητική και επιχειρησιακή ετοιμότητα να εφαρμοστούν τα προγράμματα αυτά» και μάλιστα με απλό και αδιάβλητο τρόπο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top