Δηλώσεις-σοκ Χατζημαρκάκη: Ο Παπαστάμκος μας είχε παρακαλέσει για διάλλειμα και το αρνηθήκαμε!

«Το ασθενοφόρο έκανε 30 ολόκληρα λεπτά για να φθάσει σε μια μικρή πόλη»!

Δηλώσεις-σοκ Χατζημαρκάκη: Ο Παπαστάμκος μας είχε παρακαλέσει για διάλλειμα και το αρνηθήκαμε!

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Γερμανού ευρωβουλευτή Γιώργου Χατζημαρκάκη για το τραγικό περιστατικό με την λιποθυμία μετά από εγκεφαλικό του ευρωβουλευτή και αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Γιώργου Παπαστάμκου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Στρασβούργο σε σοβαρή κατάσταση.

Ο κ. Χατζημαρκάκης, μιλώντας στον Alpha 9.89, αποκάλυψε ότι ο κ. Παπαστάμκος είχε ζητήσει διάλλειμα πολύ πριν αποχωρήσει κακήν κακώς και καταρρεύσει λίγο μέτρα πιο κάτω αλλά του το αρνήθηκαν φωνάζοντας!

«Έχουμε όλοι μία ευθύνη γιατί ήταν μία κουραστική συνεδρίαση που διήρκεσε 2,5 ώρες. Είμαστε νηστικοί, υπήρχε ένταση και όταν ζήτησε ένα διάλλειμα 5 λεπτών ο κ. Παπαστάμκος που προήδρευε, ούρλιαζαν όλοι» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημαρκάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι επιβάλλεται να γίνει αλλαγή στον κανονισμό.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το ασθενοφόρο άργησε πολύ για να φθάσει, πράγμα απαράδεκτο για μια μικρή πόλη όπως το Στρασβούργο: «Το ασθενοφόρο, το είδα με τα μάτια μου, έφτασε 30 λεπτά αργότερα, σε μία μικρή πόλη όπως το Στρασβούργο. Καμιά φορά αναρωτιέσαι που βρισκόμαστε. Τουλάχιστον 3.000 άτομα είναι σε αυτό το μικρό χωριό, το Ευρωκοινοβούλιο, και ο γιατρός θέλει μισή ώρα για να φθάσει. Αυτό είναι μια ντροπή για την οργάνωση του Ευρωκοινοβουλίου. Θα υπάρχουν συνέπειες, αυτό είναι σίγουρο».​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top