Άγρια φορτωμένος ο Κασιδιάρης: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έμπλεξε στην υπόθεση!

Γιατί διεκόπη η δίκη στο Α' Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων

​Διεκόπη τελικά η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, επειδή είχε παρέλθει το ωράριο, ενώ όπως ανακοίνωσαν θα συνεχιστεί στις 7 Μαρτίου 2013 .

ilias.jpg

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, αντιμετωπίζει τις κακουργηματικές κατηγορίες της συνδρομής σε ληστεία, της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ο ίδιος βγαίνοντας από το Εφετείο κατήγγειλε πως κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τον έχει μπλέξει αδίκως σε αυτή την υπόθεση.

ilias2.jpg

«Πείτε στα κανάλια σας ότι αυτή η υπόθεση αφορά μια αστυνομική ταυτότητα. Μία ψευδομάρτυρας με εμπλέκει σ' αυτή την κακοστημένη υπόθεση, η οποία μάλιστα τυγχάνει να είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κατηγορούμενη για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Ο βουλευτής της χρυσής Αυγής είναι κατηγορούμενος για την αιματηρή επίθεση σε διδακτορικό φοιτητή που σημειώθηκε στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

Υπενθυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο του δράστη, που αναγνωρίστηκε από τις πινακίδες κυκλοφορίας, φέρεται να είχε νοικιάσει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Σημειώνεται πως η δίκη του έχει αναβληθεί ήδη τρεις φορές. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το επίμαχο διάστημα απουσίαζε στο εξωτερικό.

Βίντεο :enikos - ΦΩΤΟ :Eurokinissi​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top