Αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ: Κάποιος έψαξε τα ονόματα «Παπακωνσταντίνου» & «Παπανδρέου»!

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον πρώη υπουργό - Έγινε αναζήτηση και της λέξης «Κοζάνη»

Αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ: Κάποιος έψαξε τα ονόματα «Παπακωνσταντίνου» & «Παπανδρέου»!

Τον κλοιό γύρω από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου σφίγγουν οι νέες, συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που προέκυψαν από την κατάθεση των πραγματογνώμων για το usb stick της λίστας Λαγκάρντ, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010 ώρα 00.30 (σύμφωνα με τον πρώην υπουργό η λίστα ήρθε από τη Γαλλία στις 29 Σεπτεμβρίου) κάποιος άνοιξε το αρχείο με τα ονόματα των καταθετών.

Όπως προέκυψε από τις εξηγήσεις των ανδρών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, το άτομο που «άνοιξε» τη λίστα Λαγκάρντ επί μισή ώρα φαίνεται να έψαχνε κάτι. Μάλιστα, αυτό το κάτι συγκεκριμενοποιήθηκε σε τρεις λέξεις-κλειδιά: «Παπανδρέου», «Παπακωνσταντίνου» και «Κοζάνη» (γενέτειρα και αρχική εκλογική περιφέρεια του Γιώργου Παπακωνσταντίνου).

Το «μυστήριο» μεγαλώνει ακόμη περισσότερο καθώς -σύμφωνα πάντα με την πραγματογνωμοσύνη- έγιναν και άλλες αναζητήσεις με λέξεις-κλειδιά ονόματα γνωστών επιχειρηματιών και πολιτικών προσώπων, σαν να αναζητούσε να εντοπίσει συγκεκριμένα ονόματα ο χρήστης...

Η ταυτότητα αυτού που έκανε την «έρευνα» δεν έχει προκύψει από τις έρευνες της Προανακριτικής ακόμη ωστόσο μέλη της Επιτροπής φωτογραφίζουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ή (δευτερευόντως) κάποιον πολύ στενό του συνεργάτη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τους, μάλιστα, η αντιγραφή του CD σε USB έγινε μόλις παραλήφθηκε η λίστα Λαγκάρντ προκειμένου να γίνει εφικτή η αλλοίωση της με την αφαίρεση των ονομάτων των τριών συγγενικών προσώπων ��ου πρώην υπουργού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top