Κακλαμάνης σε Στουρνάρα: Γιατί συνεχίζουμε την πολιτική της ύφεσης;

«Μέχρι και το ΔΝΤ υποδεικνύει έμμεσα αλλαγή πολιτικής»

Κακλαμάνης σε Στουρνάρα: Γιατί συνεχίζουμε την πολιτική της ύφεσης;
Για ποιο λόγο συνεχίζεται η εφαρμογή της πολιτικής της ύφεσης μετά και τις αποκαλύψεις του ΔΝΤ και της Κριστίν Λαγκάρντ προσωπικά για αποτυχημένη συνταγή, αναρωτιέται ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ απευθύνεται στον Γιάννη Στουρνάρα και ζητά να μάθει από τον υπουργό Οικονομικών γιατί ακόμη και σήμερα εμμένει στην εφαρμογή της ίδιας πολιτικής «που μας οδήγησε στην ύφεση της οικονομίας και τον λαό στην εξαθλίωση».
Αναλυτικά, η ερώτηση του κ. Κακλαμάνη:
«Μαζί με τον ελληνικό Λαό πληροφορήθηκα κι εγώ τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις τόσο της κ. Κριστίν Λαγκάρντ όσο και του κ. Πολ Τόμσεν σχετικά με την «λάθος συνταγή», που ακολούθησαν και τελικά επέβαλλαν για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
Ανέμενα αντίδραση τόσο από τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και από την ελληνική κυβέρνηση για ενδεχόμενη αλλαγή πλεύσης. Αντ’ αυτού σιωπή!
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
- Ζητώ να πληροφορηθώ το οικονομικό αλλά και το πολιτικό σκεπτικό του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, το οποίο αντί να ακολουθήσει την αλλαγή πολιτικής, που έμμεσα υποδεικνύει το ΔΝΤ, εξακολουθεί να εφαρμόζει μια ��ολιτική που μας οδήγησε στην ύφεση της οικονομίας (sic) και τον Λαό στην εξαθλίωση».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top