12 εκ. ευρώ η τρύπα στον ΕΟΤ επί υπουργίας Γερουλάνου!

Απίστευτα ευρήματα από την έρευνα που ζήτησε η Ο. Κεφαλογιάννη

Απίστευτα ευρήματα φαίνεται να προκύ��τουναπό την έρευνα που ζήτησε η Ο. Κεφαλογιάννη, σχετικά με τη διαχείριση στον ΕΟΤ μέχρι το 2011, επί υπουργίας Γερουλάνου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η «τρύπα» εκτιμάται από τους ορκωτούς λογιστές ότι ανέρχεται σε 12 εκ. ευρώ, προκαλώντας πολλές απορίες και ερωτηματικά για το δυσθεώρητο ύψος της απόκλισης! Πάντως, συνεργάτες του ίδιου του κ. Γερουλάνου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, επισημαίνουν ότι ο ίδιος ο πρώην υπουργός Πολιτισμού είχε δώσει εντολή για έλεγχο πρ��ηγουμένων χρήσεων.
Ανάμεσα στα διάφορα απίθανα που εντοπίστηκαν είναι η διαφορά άνω των 300.000 ευρώ που προκύπτει για τις επιταγές, ότι το 2011 πληρώθηκαν τελικά πληρωμές που έχουν ακυρωθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο, αλλά και ότι ο ΕΟΤ διατηρεί λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα που δεν φαίνεται στα λογιστικά στοιχεία του Οργανισμού!

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται με εντολή της κ. Κεφαλογιάννη η έρευνα της υπόθεσης της απόπειρας πλαστογράφησης επιταγών, για την οποία έχει προφυλακισθεί ήδη ειδικός συνεργάτης του πρώην γ.γ. Ν. Καραχάλιου.

​​​​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top