Τα αλλάζει ο Γιάννος: Υπάρχουν λεφτά στην Ελβετία, είναι του πρώην συζύγου της γυναίκας μου

Ουσταμπασίδης: Ο βιοπαλαιστής που «χάριζε» εκατομμύρια

Να τα… μπλέξει περισσότερο παρά να τα αποσαφηνίσει κατάφερε ο Γιάννος Παπαντωνίου τα πράγματα με τις περίφημες καταθέσεις της συζύγου του στην Ελβετία στην πολυσέλιδη απάντηση που έστειλε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που ερευνά την περιουσιακή κατάσταση νυν και πρώην βουλευτών.

Ο πρώην υπουργός επιστρατεύει πλέον τον πρώην σύζυγο της κυρία Κουράκου, τον οποίο εμφανίζει ως πηγή προέλευσης των 1,3 εκ. ευρώ που βρέθηκαν στο λογαριασμό της στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία.

Τα «γυρίζει» για τον λογαριασμό

Το πρώτο εντυπωσιακό στοιχείο από τη νέα τροπή που έλαβαν τα πράγματα είναι ότι ο πρώην υπουργός έκανε στροφή 180 μοιρών και παραδέχεται τώρα ότι ο λογαριασμός στην Ελβετία είναι όντως της συζύγου του, ενώ στις 28 Οκτωβρίου ο κ. Παπαντωνίου διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι η Σταυρούλα Κουράκου που αναφερόταν στη λίστα ήταν άλλο πρόσωπο και επρόκειτο για απλή συνεπωνυμία.

Ο λογαριασμός άνοιξε το 2000 και ενώ οι δυο τους ήταν ήδη παντρεμένοι τρία χρόνια. Ο κ. Παπαντωνίου δηλώνει ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξή του και πως τα χρήματα του λογαριασμού προέρχονται κυρίως από τον κ. Ουσταμπασίδη και οικονομικές πηγές της οικογένειας της κας Κουράκου.

Ποιος είναι ο βιοπαλαιστής Θ. Ουσταμπασίδης που έκανε πλούσια την Ρούλα Κουράκου

Το κατάστημα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών του Θεόδωρου Ουσταμπασίδη βρίσκεται στην οδό Λιοσίων.

Ο συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας αναγκάζεται να εργάζεται ακόμη γιατί -όπως λένε οι γείτονες- τα βγάζει πέρα πολύ δύσκολα. Ωστόσο, ο κ. Παπαντωνίου επιμένει να ισχυρίζεται ότι ο λογαριασμός με τα 1,3 εκ. ευρώ είναι δικός του και κατέθεσε το ποσό στην Ελβετία για τη σύζυγό του…

Για να αληθεύουν οι ισχυρισμοί του πρώην υπουργού, θα πρέπει να μιλήσουμε για ένα... οικονομικό θαύμα στην περίπτωση του καταστήματος εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, πάντως, ο κ. Ουσταμπασίδης δεν έχει δείξει κανένα δείγμα πλουτισμού ή ανθρώπου που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τέτοιο ποσό…
​​​​​​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top