Νέοι τηλεφωνικοί αριθμοί στον ΕΟΠΥΥ για τα ραντεβού με γιατρούς – Αστική η χρέωση

Σαλμάς: Στέλνουμε τις ιδιωτικές εταιρείες στο δικαστήριο

Την υλοποίηση ενός πλάνου που είχε προαναγγείλει εδώ και αρκετές εβδομάδες ξεκίνησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.

Ο κ. Σαλμάς ανακοίνωσε νέους, σταθερούς τηλεφωνικούς αριθμούς για τα ραντεβού με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ. Όπως διευκρίνησε, θα λειτουργούν τηλεφωνικά κέντρα σε 3 πολυιατρεία του ΙΚΑ το επόμενο διάστημα, ενώ μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουν αυξηθεί σε 105.

Τα τρία αυτά πολυιατρεία στα οποία θα λειτουργούν τα τηλεφωνικά κέντρα είναι στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην πλατεία Θεάτρου και στον Πειραιά. Όπως ανακοινώθηκε, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας το τηλέφωνο είναι 2106450749 και 210 6479812. Το κόστος ανέρχεται σε αστική χρέωση και θα εξυπηρετούν τους πολίτες από τις 8 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Σαλμάς: Στέλνουμε τις ιδιωτικές εταιρείες στο δικαστήριο

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο στέλνει, εξάλλου, τις ιδιωτικές εταιρείες που έκλειναν τα ραντεβού του ΕΟΠΥΥ ο Μάριος Σαλμάς.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξήγησε ότι θα ελεγχθεί η νομιμότητα σχετικά με το κόστος των χρεώσεων, ενώ υποστήριξε ότι ούτως ή άλλως το σύστημα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top