ΗΠΑ: Τραγουδούσε και χόρευε αφού σκότωσε ανθρώπους σε τροχαίο

Αδιανόητη αντίδραση μεθυσμένης φοιτήτριας στο Ιλινόις

μεθυσμένη φοιτήτρια στο Ιλινόις των ΗΠΑ

Αδιανόητη είναι η αντίδραση μιας μεθυσμένης φοιτήτριας στο Ιλινόις των ΗΠΑ λίγη ώρα αφού σκότωσε δύο ανθρώπους με το αυτοκίνητό της. Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται να γελά, να τραγουδά και να χορεύει λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Μητέρα τριών παιδιών δηλητηρίασε τον άντρα της- Συνελήφθη για δολοφονία

Η Στέφανι Μελγκόζα προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στις 10 Απριλίου του 2022.

Το βίντεο που δημοσίευσε στις αρχές του μήνα το κανάλι Law and Crime Network στο YouTube δείχνει τη νεαρή κοπέλα, που είναι εμφανώς μεθυσμένη, να υποβάλλεται σε αλκοτέστ και άλλους ελέγχους. Η Στέφανι όχι μόνο δεν είναι σε σοκ αλλά γελάει και διασκεδάζει τη δυσκολία της να ακολουθήσει τις οδηγίες του αστυνομικού.

 

 

Η 23χρονη, στο αίμα της οποίας βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ τριπλάσια από το επιτρεπόμενο όριο, διαμαρτυρόταν στον αστυνομικό που της ζητούσε να ακολουθήσει με το βλέμμα της το φως ενός φακού. «Στο είπα, είναι δύσκολο... προτιμώ να κάνω το τεστ με το περπάτημα», ακούγεται να λέει.

Τα πλάνα που έχουν προκαλέσει αγανάκτηση στα social media τραβήχτηκαν μόλις λίγα λεπτά αφότου το αμάξι της μεθυσμένης γυναίκας χτύπησε και σκότωσε την 43χρονη Άντρεα Ρόσεβιτς και τον 55χρονο Πολ Πράουαντ, έξω από ένα μπαρ στην πόλη Ιστ Πεόρια.

Βρέθηκε ο δολοφόνος της 7χρονης Νίκι Άλεν μετά από 31 χρόνια!

Χόρευε στο νοσοκομείο

Αλλά και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε για να εξεταστεί, η γυναίκα συνέχισε να συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους.

Ο αστυνομικός προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι έχει σκοτώσει δύο ανθρώπους και ότι θα μπει φυλακή. Όμως η Μελγκόζα περνούσε την ώρα της τραγουδώντας και χορεύοντας πάνω στον πάγκο που της είχαν ζητήσει να εξεταστεί.

 

 

Στη συνέχεια, εμφανίζεται στα πλάνα να ρωτά τον αστυνομικό που είναι παρών πότε θα μπορέσει να πάρει πίσω το αμάξι της προκειμένου να πάει για μάθημα την επόμενη μέρα.

Φρίκη στην Οκλαχόμα: Έψαχναν δύο έφηβες και βρήκαν τελικά επτά πτώματα

Εκείνος της απαντάει αρχικά ότι το αυτοκίνητό της έχει καταστραφεί. «Δεν θα πάω δηλαδή αύριο στο μάθημα, αυτό μου λες;» ρωτάει ξανά η νεαρή γυναίκα. Εμβρόντητος ο αστυνομικός της εξηγεί ότι πρόκειται να πάει φυλακή επειδή σκότωσε δύο άτομα εκείνη τη νύχτα. «Δεν νομίζω ότι έχεις καταλάβει. Το αυτοκίνητό σου συνδέεται πλέον με τον τόπο ενός εγκλήματος», αναφέρει ο άνδρας.

Η κάμερα στη στολή του αστυνομικού καταγράφει το απορημένο ύφος της 23χρονης, που ρωτάει κατόπιν εάν θα χάσει και το μάθημα της μεθεπόμενης ημέρας. «Κατάλαβες τι σου είπα μόλις τώρα;» ρωτάει ο αστυνομικός και εκείνη απαντά καταφατικά, εκφράζοντας ωστόσο αγωνία για τις υποχρεώσεις της στη σχολή. «Οκ, τελειώσαμε, δείχνεις τελείως αδιάφορη για το γεγονός ότι σκότωσες δύο ανθρώπους απόψε. Αυτό είναι θλιβερό, αξιοθρήνητο και φρικτό ταυτόχρονα», λέει ο άνδρας, μην μπορώντας πλέον να συγκρατήσει την οργή του.

Βρήκαν το πτώμα γυναίκας μέσα σε καταψύκτη γνωστού εστιατορίου

Η Στέφανι Μελγκόζα καταδικάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες σε φυλάκιση 14 ετών αφού δήλωσε ένοχη για την πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου υπό την επήρεια μέθης. Κατά την ακροαματική διαδικασία για τον ορισμό της ποινής, εξέφρασε μεταμέλεια με δάκρυα στα μάτια για τις πράξεις της, υποσχόμενη να μην ξαναπιεί ποτέ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top