Φρίκη στην Οκλαχόμα: Έψαχναν δύο έφηβες και βρήκαν τελικά επτά πτώματα

Θα περνούσαν το σαββατοκύριακο στο σπίτι φίλης τους

Επτά πτώματα βρέθηκαν σε μια αγροτική κατοικία στη μικρή πόλη Henryetta της Οκλαχόμα, κατά τη διάρκεια έρευνας για δύο έφηβες που αγνοούνταν. 

Το μυστήριο για την τραγωδία της Οκλαχόμα σιγά σιγά ξεδιαλύνεται, αν και οι ιατροδικαστές δεν έχουν ταυτοποιήσει ακόμη όλες τις σορούς. 

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο κορίτσια που αναζητούνταν,  η 14χρονη Ivy Webster και η 16χρονη Brittany Brewer, είναι μεταξύ των νεκρών. Βρέθηκε επίσης το πτώμα του Jesse McFadden, ενός εγκληματία και καταδικασμένου για σεξουαλικά αδικήματα. Σύμφωνα με τις αρχές, τα κορίτσια ταξίδεψαν μαζί του. 

Η αστυνομία δεν έχει δημοσιοποιήσει τα αίτια θανάτου των θυμάτων. Τα υπόλοιπα τέσσερα πτώματα δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Η 59χρονη Janette Mayo από το Westville της Οκλαχόμα όμως, είπε στο AP News ότι τα άλλα θύματα είναι η 35χρονη κόρη της Holly Guess και τα εγγόνια της η 17χρονη Rylee Elizabeth Allen, ο 15χρονος Michael James Mayo και η 13χρονη Tiffany Dore Guess.

Όπως είπε η γυναίκα, η κόρη της ήταν παντρεμένη με τον McFadden, τον οποίο χαρακτήρισε «τέρας». «Η κόρη μου αγαπούσε τα παιδιά της και, ναι, παντρεύτηκε τον άνδρα που τα σκότωσε, αλλά παρασύρθηκε από τη γοητεία του», έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook. «Είπε ψέματα στην κόρη μου και την έπεισε ότι ήταν απλώς ένα τεράστιο λάθος», είπε επίσης στο ΑΡ.

Οι γονείς της 14χρονης Ivy Webster έξω από το σπίτι τους στην Οκλαχόμα/ AP Photo/Sean Murphy

Οι γονείς της 14χρονης Ivy Webster έξω από το σπίτι τους στην Οκλαχόμα/ AP Photo/Sean Murphy

Οι δύο αγνοούμενες έφηβες ήταν φίλες με μια από τις κόρες της Holly Guess, την Tiffany, και φαίνεται πως είχαν πάει να περάσουν τo σαββατοκύριακο στο σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με το κανάλι Fox 23. Τα κορίτσια δεν επέστρεψαν και οι γονείς τους δήλωσαν την εξαφάνισή τους, το βράδυ της Δευτέρας. Στο μεταξύ, οι αρχές εκτέλεσαν ένταλμα έρευνας στο σπίτι του McFadden, αφού δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο το πρωί της Δευτέρας. Θα δικαζόταν για υπόθεση του 2017 για ασέλγεια σε ανήλικο και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Τα δημόσια σχολεία Henryetta ανέβασαν στο Facebook ότι θρηνούν την απώλεια αρκετών συμμαθητών τους. 

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία παραμένουν ακόμη άγνωστες. Ωστόσο, το γραφείο του σερίφη φαίνεται πως αποκάλυψε στους συγγενείς των θυμάτων ότι πυροβολήθηκαν μέχρι θανάτου και πως τα πτώματά τους βρέθηκαν σε διάφορα σημεία της ιδιοκτησίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top