ΗΠΑ: Σκότωσε το μωρό της και παρίστανε με μακιγιάζ πως είναι ζωντανό!

Αφότου κάλυψε τα τραύματά του με make- up, το πήγε στο νοσοκομείο

18χρονη πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ- 11/1/22 από Mega

Ομολόγησε την ενοχή της, μετά από ένα χρόνο, ότι σκότωσε το μωρό της! Η 28χρονη Tyra Monae Anderson είχε μεταφέρει την 11 μηνών κόρη της σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή. Η μητέρα μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει μακιγιάζ για να καλύψει τα τραύματα του μωρού και να μοιάζει ζωντανό!

Η 28χρονη είπε στους εισαγγελείς ότι η 11 μηνών Μακένζι Άντερσον έπεσε από το κρεβάτι στις 3 Φεβρουαρίου 2020. Την επόμενη μέρα άρχισε να συμπεριφέρεται ασυνήθιστα και να αναπνέει με δυσκολία. Τη μεθεπόμενη μέρα πια, το κοριτσάκι δεν ανταποκρινόταν. 

ΗΠΑ: 18χρονη πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια

Η μητέρα του μωρού το μετέφερε στο Εθνικό Ιατρικό Κέντρο Παίδων στην Ουάσιγκτον DC στις 6 Φεβρουαρίου. Ως «φανερά στενοχωρημένη» την περιέγραψαν οι μάρτυρες. 

Εικόνα από κάμερα ασφαλείας την έχει απαθανατίσει εκείνη τη μέρα να κρατά στην αγκαλιά της το μωρό με μια ροζ κουβέρτα. 

Το κοριτσάκι κηρύχθηκε νεκρό στις 6 Φεβρουαρίου 2020. Πέθανε από αμβλύ τραύμα που είχε στο κεφάλι. Οι ιατροδικαστές διεξήγαγαν νεκροψία και βρήκαν μια καφέ ουσία στις πετσέτες και τα σφουγγάρια που χρησιμοποίησαν. «Ένα μέλος του προσωπικού σχολίασε ότι η ουσία έμοιαζε με make up ή κάποιου άλλου είδους καλλυντικό», είπαν οι εισαγγελείς.

Η αστυνομία αρχικά προσπάθησε να κατηγορήσει τη μητέρα για ανθρωποκτονία σε βαθμό κακουργήματος μέσω σκληρότητας πρώτου βαθμού σε παιδιά, σύμφωνα με το Law & Crime. Oποιαδήποτε κατηγορία πλην της ανθρωποκτονίας από πρόθεση θα μπορούσε να επιτρέψει την ελευθερία της 28χρονης μετά από τρία χρόνια.

Η δήλωση ενοχής ήρθε σήμερα, μετά τον αρχικό ισχυρισμό της μητέρας ότι το μωρό είχε μακιγιάζ επειδή τα παιδιά της έπαιζαν με αυτό!

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας, που επικαλείται το Law & Crime, το μωρό υπέστη αποχρωματισμό στα πόδια, εκδορές στο πρόσωπο, τον  λαιμό και τα χέρια και μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα. Μια γιατρός στο ιατρικό κέντρο, η Δρ. Joanna Cohen, είπε ότι το βρέφος πέθανε από «μη τυχαίο τραύμα στο κεφάλι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top