Αυστραλία: Καρχαρίας χαμογελά στον φακό δύτη!

Η φωτογραφία έχει γίνει viral

Μια εξαιρετικά σπάνια εικόνα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στα νερά της Αυστραλίας. Ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας πόζαρε  χαμογελαστός, δίπλα σε μια ατρόμητη δύτη. Η φωτογραφία έχει γίνει viral. 

Ο μεγάλος λευκός καρχαρίας. Φόβος και τρόμος των θαλασσών. Κι όμως ο αιμοβόρος θηρευτής συνελήφθη να.. χαμογελά... και μάλιστα στον φακό... Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν δύο χρόνια στη νότια Αυστραλία, ανέβηκε τώρα στα social media και έγινε viral.

Ο πεντάμετρος λευκός καρχαρίας σαν να.. αστειεύεται με την ριψοκίνδυνη γυναίκα, που τόλμησε να βγει από την ασφάλεια του σιδερένιου κλουβιού, στα 18 μέτρα βάθος. Τον κοίταξε κατάματα και χαμογέλασαν παρέα στην κάμερα του Αντριου Φοξ.

"Η σκηνή αποδεικνύει ότι και οι καρχαρίες έχουν τρυφερή πλευρά" λέει ο Φοξ - ο πατέρας του οποίου, αφιέρωσε τη ζωή του στην προστασία των καρχαριών, αφότου σώθηκε από μια επίθεσή τους με 550 ράμματα.

Υπάρχουν όμως και τρομακτικά στιγμιότυπα.. Όπως αυτό με τον Φοξ να κρατά την κάμερα στο χέρι και τον καρχαρία να δείχνει -καθόλου φιλικά- τα τρομερά σαγόνια του.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top