Γερμανός αξιωματικός έκανε 2πλη ζωή! Παρίστανε τον Σύρο πρόσφυγα και ετοίμαζε ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο αεροδρόμιο της Βιέννης!

Την ίδια στιγμή, στο "παρά ένα" απτεράπησαν τρομοκρατικά χτυπήματα σε Λονδίνο και Βερολίνο- Πρώτη Ανάρτηση 27-04-2017 19:31

Αξιωματικός του γερμανικού στρατού που πέρασε περισσότερα από δύο χρόνια παριστάνοντας τον Σύρο πρόσφυγα συνελήφθη με την υποψία ότι σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση, μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Την ίδια ώρα, ένας 24χρονος Γερμανός φοιτητής κρατείται ως ύποπτος για συγκάλυψη και σχεδιασμό πράξης βίας. 

Ο 28χρονος υπολοχαγός, ζούσε διπλή ζωή, ανέφεραν οι εισαγγελικές αρχές.

Συγκεκριμένα, είχε καταχωρηθεί ως Σύρος πρόσφυγας στο Giessen της Έσσης, τον Δεκέμβριο του 2015 και ζήτησε πολιτικό άσυλο στις αρχές του 2016. Κανείς δεν πρόσεξε ότι δεν ήταν σε θέση να μιλήσει αραβικά, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο αξιωματικός ετοίμαζε μια τρομοκρατική επίθεση, ώστε να την αποδώσει στους πρόσφυγες. Η στρατιωτική του βάση ήταν στην περιοχή Ιλκίρς στη Γαλλία. 

Στο αεροδρόμιο της Βιέννης σήμανε συναγερμός καθώς ο Γερμανός στρατιώτης εντοπίστηκε να οπλοφορεί παράνομα.

«Προφανώς, ήλπιζε ότι θα διέπραττε πράξη βίας και στη συνέχεια οι αρχές θα κατηγορούσαν πρόσφυγες, αφού θα ταίριαζαν τα δακτυλικά αποτυπώματα με την πλαστή αίτηση ασύλου», σύμφωνα με την Die Welt.

 Ο 28χρονος, στο αεροδρόμιο της Βιέννης είχε κρύψει οπλισμό που είχε κλέψει από τη μονάδα του σε αποθήκη και οι αρχές εκτιμούν πως ετοίμαζε επίθεση στο αεροδρόμιο.

 

Διαβάστε επίσης: 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Λονδίνο-Αστυνομικοί ακινητοποίησαν τρομοκράτη με μαχαίρια

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Βερολίνο - Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top