ΔΕΙΤΕ την ερωμένη του Χίτλερ, Εύα Μπράουν, γυμνή

Αδημοσίευτες φωτογραφίες

ΔΕΙΤΕ την ερωμένη του Χίτλερ, Εύα Μπράουν, γυμνή

Γυμνές φωτογραφίες, οι οποίες σύ��φωνα με αυστριακό συλλέκτη ανήκουν στην ερωμένη του Αδόλφου Χίτλερ, Εύα Μπράουν, βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Οι δυο φωτογραφίες δείχνουν μια γυμνή όμορφη νέα γυναίκα με καλογυμνασμένο σώμα να απολαμβάνει τον ήλιο και το νερό.

ndwlujqb.jpg

Σε μια απομονωμένη παραλία στη Λίμνη Wolfgang, Αύγουστος 1943» αναγράφεται στο πίσω μέρος της μίας φωτογραφίας, ενώ στη δεύτερη γράφει «Ένα στιγμιότυπο. Μια όμορφη μέρα στην Black Lake».

Οι δυο φωτογραφίες απεικονίζουν την Άρια ομορφιά που υμνούσε ο Αδόλφος Χίτλερ και για χάρη της αιματοκύλισε την ανθρωπότητα.

Αυστριακός συλλέκτης ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες ανήκουν στην Εύα Μπράουν την επί χρόνια ερωμένη του Γερμανού δικτάτορα την οποία και παντρεύτηκε λίγο πριν αυτοκτονήσουν μαζί στο καταφύγιο του στο Βερολίνο.

Ο ηλικίας 30 ετών συλλέκτης επικαλείται τη μαρτυρία πολύ γνωστού ιστορικού ο οποίος όμως πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το λευκό παπούτσι που διακρίνεται στην μια φωτογραφία είναι ολόιδιο λένε οι ειδικοί με εκείνα που είχε φωτογραφηθεί να κρατά η Εύα Μπράουν στη λίμνη Κένιγκσι κοντά στο Μπερχτεσγκάτεν, την εξοχική κατοικία του Χίτλερ.

Άλλοι ιστορικοί ωστόσο αμφισβητούν ότι πρόκειται για την αγαπημένη του Φύρερ.

7cfdfipc.jpg

Τον Αύγουστο του 1943 οπότε και τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες η Εύα ζούσε σχεδόν αποκλειστικά στην εξοχική κατοικία του Χίτλερ. Από εκεί η πιο κοντινή λίμνη ήταν στα 59 χιλιόμετρα και μια άλλη στα 72.

Ο αυστριακός συλλέκτης αγόρασε τις φωτογραφίες από έναν αντικέρ στο Σάλτσμπουργκ.
Ο ίδιος δήλωσε στην Bild ότι τις αγόρασε από μια γυναίκα που πήγε στο κατάστημά του πριν από εννέα χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top