Πρώην μπαλαρίνα καράφλιασε από τους σφιχτούς κότσους-Δείτε πώς έγινε το κεφάλι της-ΦΩΤΟ

Υπεβλήθη σε 8ωρη χειρουργική μεταμόσχευση τριχοθυλακίων

Πρώην μπαλαρίνα καράφλιασε από τους σφιχτούς κότσους-Δείτε πώς έγινε το κεφάλι της-ΦΩΤΟ

​Τις επιπτώσεις που είχαν στα μαλλιά της οι αυστηροί κανόνες του επαγγελματικού μπαλέτου, αποκάλυψε μια πρώην μπαλαρίνα.

800x400-ballerina-traction-alopecia.jpg
Η Ντίβα Χόλαντς από την Αγγλία, δεν δίστασε να δείξει δημόσια τα αποτελέσματα που επέφεραν στο τριχωτό της κεφαλής της, οι πολύ σφιχτοί κότσοι με τους οποίους αναγκαζόταν να πιάνει τα μαλλιά της.

hair-loss-1.jpg
Η πρώην χορεύτρια και νυν μαμά, μίλησε για την μεγάλη μάχη που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια, βλέποντας τα μαλλιά της να την «εγκαταλείπουν».

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μεγάλο μέρος του κεφαλιού της καράφλιασε, ενώ η αλωπεκία έγινε ακόμα χειρότερη μετά τις δυο εγκυμοσύνες της.

hair-loss-2.jpg
Μετά την κοροϊδία και το bullying που δέχτηκε από πολλούς, η Χόλαντ υπεβλήθη σε 8ωρη χειρουργική μεταμόσχευση τριχοθυλακίων, κατά την οποία ο θεράπων ιατρός της, μετακίνησε μια λωρίδα από υγιές δέρμα με θύλακες τριχών, από το πίσω μέρος του κεφαλιού της, προς τα εμπρός.

hair-loss-3.jpg
Αυτό συνέβη τον Οκτώβριο του 2015. Ένα χρόνο μετά, η πρώην μπαλαρίνα φαίνεται να έχει ανακτήσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση, κάτι που φαίνεται και από τις φώτο που δημοσιεύει στο Instagram.
hair-loss-4.jpg
diva.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορίτσια Προσοχή: Γυναίκα κινδύνευσε να πεθάνει από λαστιχάκι μαλλιών

Σοκαριστικές εικόνες: Η «τοξική» ερωτική σχέση που είχε την έκανε να χάσει όλα της τα μαλλιά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top