Η Χίλαρι Κλίντον επέστρε��ε και δηλώνει πως είναι καλά

Ξεκίνησε την περιοδεία της στη Β. Καρολίνα

Η Χίλαρι Κλίντον επέστρεψε και δηλώνει πως είναι καλά

​Χαμογελαστή επέστρεψε η Χίλαρι Κλίντον στην προεκλογική εκστρατεία για την προεδρεία των ΗΠΑ μετά από την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, η οποία φούντωσε ένα σωρό φήμες για το αν μπορεί να αναλάβει τα ηνία της χώρας.

«Καλώς ήλθατε ενωμένοι και δυνατοί», είπε η Χίλαρι στους συνεργάτες της μέσα στο αεροπλάνο που χρησιμοποιεί για την περιοδεία της και έβγαλε και τις απαραίτητες φωτογραφίες για να αποδείξει πως ξεπέρασε την πνευμονία που την ταλαιπώρησε και πλέον χαίρει άκρας υγείας.

xilari-ygeia1.jpg

Επόμενος σταθμός της προεκλογικής της εκστρατείας είναι η Βόρεια Καρολίνα.

«Θα επικεντρώσουμε στο ποια είναι η Χίλαρι ως άνθρωπος, αλλά και στην ουσία της καμπάνιας της, η οποία είναι το πώς θα κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Αμερικανών και των παιδιών τους. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να περάσουμε στον κόσμο το μήνυμα, κόντρα στους ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ, διότι το θεωρούμε πολύ σημαντικό», ανέφερε η διευθύντρια της περιοδείας Τζένιφερ Παλμιέρι.

xilari-ygeia-708.jpg

Πάντως, η τελευταίες δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ δείχνουν την Χίλαρι Κλίντον πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ κατά πέντε μονάδες, ενώ τα ποσοστά της έπεσαν από το 51% στο 46%.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top