Σοκάρει ξανά ο ISIS! Παιδιά εκτελούν κρατούμενους-Ποιο είναι το λευκό αγόρι με τα γαλάζια μάτια

Mικρά αγόρια σε ρόλο εκτελεστή

​Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο του ΙSIS είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο πρωταγωνιστούν μικρά παιδιά!

Πέντε αγόρια με στρατιωτικές στολές εικονίζονται σε ρόλο εκτελεστή. Το κάθε παιδί έχει μπροστά του από έναν κρατούμενο, με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή, και είναι έτοιμο, με το όπλο στο χέρι, να εκτελέσει εν ψυχρώ.

Ένα από τα παιδιά, βγάζει έναν λόγο στα αραβικά και χτυπά το ξυρισμένο κεφάλι του κρατούμενου πριν σηκώσουν όλα μαζί τα όπλα τους.

Τα αγόρια πιστεύεται πως είναι από τη Βρετανία, την Αίγυπτο, την Τουρκία, την Τυνησία και το Ουζμπεκιστάν. Εντύπωση προκαλεί ένα από αυτά, επειδή διαφέρει από τα άλλα. Είναι λευκό με γαλάζια μάτια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», το λευκό αγόρι είναι από τη Βρετανία και ταυτοποιήθηκε ως ο Αμπού Αμπντουλάχ Αλ-Μπριτάνι, 12 ετών. Ο πατέρας του, ο οποίος σκοτώθηκε σε κάποια μάχη, ή��αν Βρετανός τζιχαντιστής, και παντρεμένος με τη Σύρια μητέρα του αγοριού.

Οι «Times» αναφέρουν πως ένα από τα παιδιά αναφέρει στο βίντεο «Κανείς δεν μπορεί να σώσει τους Κούρδους, ακόμη και με την υποστήριξη της Αμερικής, της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Γερμανίας», ενώ στη συνέχεια φωνάζουν όλα μαζί «Allahu Akbar».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top