Μαρτυρία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! «Μας είπαν ότι πρόκειται για στρατιωτική άσκηση»

O απόλυτος εξευτελισμός των στασιαστών συνεχίζεται...

Μαρτυρία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! «Μας είπαν ότι πρόκειται για στρατιωτική άσκηση»

​Σοκάρει η μαρτυρία ενός στρατιώτη που υποστηρίζει πως δεν γνώριζε για το σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης, αλλά τους είπαν πως πρόκειται για μια στρατιωτική άσκηση. Όπως σας ενημερώσαμε χτες, κάποιοι στρατιώτες υποστήριξαν πως δεν γνώριζαν τίποτα για το πραξικόπημα. Εντωμεταξύ, ο τελικός απολογισμός ανέρχεται σε 265 νεκρούς.

«Εγώ στρατιώτης είμαι. Αφήστε με να σας πω. Μου είπαν ότι είναι άσκηση και τη νύχτα μπορεί να σημάνει συναγερμός για άσκηση» λέει χαρακτηριστικά.

Με φωνή σπασμένη και σε αμυντική στάση, ένας από του Τούρκους στρατιώτες που βγήκαν με τα τανκς στους δρόμους για το πραξικόπημα, ισχυρίζεται πώς η εντολή του διοικητή του ήταν να είναι έτοιμοι για μία συνηθισμένη άσκηση.

«Και εμείς νομίζαμε ότι είναι μία συνηθισμένη άσκηση. Ήμασταν έξω και μας είπαν “πάρτε μαζί σας πυρομαχικά. Πάρτε πυρομαχικά”. Πήραμε τα πυρομαχικά αλλά ρωτούσαμε τι συμβαίνει . Γιατί χρειαζόμαστε πυρομαχικά; Αμέσως σκεφτήκαμε ότι κάτι έγινε με τρομοκρατία στο Γκεζί ή σε άλλες περιοχές. Τότε μας είπαν : “Πάμε”. Βγήκαμε έξω και είδα ότι βρισκόμαστε στη Χαλκηδόνα».

Τόσο εκείνος όπως και άλλοι στρατιώτες, λέει, πώς κατάλαβε πώς πρόκειται για πραξικόπημα , όταν πολίτες πήραν τον νόμο στα χέρια τους στα «λαϊκά δικαστήρια» των δρόμων.

Τους λίντσαραν μέχρι θανάτου, τους μαστίγωναν , τους κλωτσούσαν .. Σε δύο νέα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φαίνεται ξεκάθαρα το μέγεθος της φρικαλεότητας.

Ένας αστυνομικός και ένας πολίτης χτυπούσαν τον ακινητοποιημένο στρατιώτη μέχρι να ποτίσει ο δρόμος με το αίμα του.

Οι επιχειρήσεις εκκαθάρισης συνεχίζονται όπως και ο απόλυτος εξευτελισμός των στασιαστών. Στην πόλη Σιρνάκ στοιβάζουν γυμνούς τους πραξικοπηματίες στρατιώτες σε μία αίθουσα! Τι και αν υποστήριξαν πως γνώριζαν ότι συμμετείχαν σε στρατιωτική άσκηση, ωστόσο, η τουρκ��κή κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τους τιμωρήσει υποδειγματικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top