Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το μακελειό στο Ατατούρκ- Η ανατίναξη του ενός βομβιστή αυτοκτονίας!

Ένας αστυνομικός πυροβολεί τον δράστη- Το καλάσνικοφ φεύγει από τα χέρια του και λίγο μετά πυροδοτεί τα εκρηκτικά

Φρικιαστικές εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου από την επίθεση που έγινε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, το βράδυ της Τρίτης. Ο απολογισμός από το μακελειό είναι 33 νεκροί (36 με τους δράστες) και 147 τραυματίες.
Νεκροί και οι 3 δράστες - Έφτασαν με ταξί
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ένας Τούρκος αξιωματούχος, δύο βομβιστές αυτοκτονίας πυροδότησαν τα εκρηκτικά τους λίγο προτού περάσουν από τα μηχανήματα ελέγχου.
Ο τρίτος δράστης, ο οποίος κρατούσε ένα καλάσνικοφ στο χώρο των αναχωρήσεων, είχε γίνει αντιληπτός από αστυνομικό πριν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά. Ο αστυνομικός άνοιξε πυρ εναντίον του ωστόσο αμέσως μετά -φοβούμενος ότι θα είχε εκρηκτικά ο δράστης- έτρεξε να σωθεί. Στη συνέχεια ο δράστης, αν και βαριά τραυματισμένος πυροδότησε τα εκρηκτικά.
Καρέ καρέ η ανατίναξη του τρίτου βομβιστή
Στο ανατριχιαστικό βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ��ου αεροδρομίου, διακρίνεται ο καμικάζι να τρέχει, ενώ τον καταδιώκουν οι άνδρες ασφαλείας του αεροδρομίου. Σε κάποια στιγμή ένας αστυνομικός τον πυροβολεί στα πόδια και ο τρομοκράτης πέφτει στο έδαφος, ενώ το καλάσνικοφ, με το οποίο λίγο νωρίτερα είχε σκορπίσει το θάνατο, του φεύγει από τα χέρια.
Ένας άλλος άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου τον πλησιάζει. Προφανώς βλέπει το γιλέκο αυτοκτονίας του τρομοκράτη και αρχίζει να τρέχει. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα ο τρομοκράτης ενεργοποιεί τα εκρηκτικά και ανατινάζεται.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top