Το στεγαστικό δάνειο του Κάμερον 8 μέρες πριν το Brexit!Ήξερε για την τροπή του δημοψηφίσματος;

Η οικογένεια πρόκειται να αγοράσει σπίτι στο Νότινγκ Χιλ

Το στεγαστικό δάνειο του Κάμερον 8 μέρες πριν το Brexit!Ήξερε για την τροπή του δημοψηφίσματος;

​Μία αποκάλυψη εγείρει ερωτήματα για το αν ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου γνώριζε για την τροπή που θα έπαιρνε το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον και η σύζυγός του, Σαμάνθα υπέγραψαν συμφωνία με την HSBC, για στεγαστικό δάνειο, στις 15 Ιουνίου, δηλαδή 8 μέρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα.

Τα χρήματα του δανείου προορίζονται για την ��γορά σπιτιού στο Νότινγκ Χιλ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ύψος του δανείου. Οι ίδιοι υπέγραψαν τα χαρτιά με τα πλήρη ονόματά τους, ενώ ως μάρτυρας υπέγραψε ο Λόρενς Μαν, δηλώνοντας ως επάγγελμα «γραμματέας του πρωθυπουργού».

Το ζευγάρι θα πρέπει να εγκαταλείψει εντός τριών μηνών το νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, αφότου αποφασιστεί και ο διάδοχος του στο πρωθυπουργικό αξίωμα.

Οι Κάμερονς έχουν ήδη δύο σπίτια, ένα εξοχικό αξίας 1,3 εκατομμυρίων λιρών στο Οξφορντσάιρ και ένα στο Νότινγκ Χιλ, που αγόρασαν έναντι 1,1 εκατομμυρίων λιρών.

Από τότε που μετακόμισαν στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, νοίκιαζαν το σπίτι τους στο δυτικό Λονδίνο και κέρδιζαν μέχρι και 7.000 λίρες το μήνα.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν υπέρ της παραμονής, το πρωθυπουργικό ζευγάρι θα μπορούσε να παραμείνει στην Ντάουνινγκ Στριτ μέχρι το 2020.

Είναι απίθανο να θελήσουν να μετακομίσουν στο σπίτι τους στο Οξφονρτσάιρ, καθώς κάτι τέτοιο θα διατάρασσε την καθημερινότητα και την εκπαίδευση των παιδιών τους. Η 12χρονη Νάνσυ πηγαίνει σε σχολείο κοντά στην Ντάουνινγκ Στριτ και ο 10χρονος γιος τους, Έλουεν, μαζί με την 5χρονη Φλόρενς πηγαίνουν σε σχολείο στο δυτικό Λονδίνο. Το παλιό τους σπίτι στο Νότινγκ Χιλ έχει μεγάλη συναισθηματική αξία γιατί εκεί ζούσαν με τον πρωτότοκο γιο τους Ιβάν που πέθανε ξαφνικά το 2009, στα 6 του χρόνια.

πηγή: Dailymail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top