ΦΩΤΙΑ σε λεωφορείο! ΔΥΟ νεκροί και δέκα τραυματίες

Επέβαιναν πιστοί από την εκκλησία του Αγίου Θεοδώρου-Πρώτη ανάρτηση 16:49

ΦΩΤΙΑ σε λεωφορείο! ΔΥΟ νεκροί και δέκα τραυματίες

​Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και άλλα 12 τραυματίστηκαν από πυρκαγιά η οποία ξέσπασε σε λεωφορείο, κοντά στην πόλη Κρούγια της Αλβανίας.

Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν ομογενείς- πιστοί από την εκκλησία του Αγίου Θεοδώρου Αυλώνας, με προορισμό το Ούλκιν του Μαυροβουνίου, έπιασε φωτιά!

Σύμφωνα με μαρτυρίες αρχικά ακούστηκε μια έκρηξη από το χώρο της μηχανής και μέσα σε δευτερόλεπτα πυκνός μαύρος καπνός και φλόγες κάλυψαν τα πάντα. Οι τρομοκρατημένοι επιβάτες κυριεύθηκαν από πανικό καθώς η φωτιά επεκτάθηκε αμέσως καλύπτοντας την μοναδική πόρτα του οχήματος.

Πολλοί από τους ομογενείς κατάφεραν να σπάσουν τα τζάμια και να βγουν σώοι στο δρόμο με την βοήθεια των περαστικών. Δύο γυναίκες όμως έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις και τη φωτιά ενώ άλλα 12 άτομα γυναίκες και παιδιά στο σύνολό τους τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ 6 παιδιά μεταφέρθηκαν στα Τίρανα με σοβαρά εγκαύματα σε όλο τους το σώμα.
Οι Αλβανικές αρχές διαρρέουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε πιθανότατα από μηχανική βλάβη ενώ εκπρόσωποι της ομογένειας δεν αποκλείουν την πιθανότητα να πρόκειται ακόμη και για δολιοφθορά.

Έκαναν έκκληση μάλιστα να δοθεί άδεια ώστε τα παιδιά που τραυματίστηκαν να μεταφερθούν στα Ελληνικά παιδιατρικά νοσοκομεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top