ΧΑΘΗΚΕ από τα ραντάρ αεροπλάνο της EgyptAir πάνω από τη Μεσόγειο

Πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Παρίσι – Κάιρο - Πρώτη ανάρτηση: 07:00

ΧΑΘΗΚΕ από τα ραντάρ αεροπλάνο της EgyptAir πάνω από τη Μεσόγειο

​Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα, καθώς χάθηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος της EgyptAir πάνω από τη Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος εκτελούσε την πτήση MS804 από Παρίσι για Κάιρο με 56 επιβάτες και 10 άτομα πλήρωμα, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρίας στο CNN. (Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι επέβαιναν 59 επιβάτες και 10μελές πλήρωμα).

Το αεροπλάνο, ένα Airbus A320 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκωλ στο Παρίσι εννιά λεπτά μετά τις 23:00 το βράδυ και το στίγμα του χάθηκε λίγο πριν από τις 03:00.

aeroplano.jpg

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα που χάθηκε πετούσε στα 36.000 πόδια και είχε ήδη μπει στον εναέριο χώρο της Αιγύπτου.

Λίγη ώρα πριν χαθεί από τα ραντάρ είχε περάσει πάνω από την Κρήτη και δεν είχε αναφέρει κανένα απολύτως πρόβλημα, όμως όταν εισήλθε 10 μίλια εντός του εναέριου χώρου της Αιγύπτου χάθηκε.

Εδώ και λίγη ώρα πραγματοποιούνται έρευνες από αέρος 30 - 40 μίλια από τις αιγυπτιακές ακτές, ώστε να εντοπιστούν ίχνη του αεροσκάφους.

«Το αεροσκάφος δεν προσγειώθηκε» δήλωσε αξιωματούχος του αεροδρομίου στο Παρίσι, για το αιγυπτιακό πολιτικό αεροσκάφος Α320, της EgyptAir που εξαφανίστηκε.

«Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε για την ώρα», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top